Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mu neko 'sapnuo' il je sam dosao do tog zakljucka??
Ahmede, zsto poljoprivrednici cekaju vlasti?
prvo fadil nije moj, cak sta vise ja ne glasam za sda uopste ali govorim realno. a sto ce tice autoputa mi hocemo za moc odma da dionica bude gotova, dodji u ze, masovni radovi su na autoputu ali nasi novinarcici samo siju lazne vijesti pogotovo sad kad svaka seljadija ima mobitele da to podrzava i sije mrznju.
A sto ne mogu ove pesimiste
Nemamo ministre za poljoprivredu nego za prodaju poticaja
Kome bi se prodavalo uvezeno GMO smece ?!
Prodavalo bi se onima koji nemaju para da kupuju išta bolje. Dakle, prodavalo bi se većini stanovništva BiH.
fadil radi dobar posao. doci ce i to na red brzo abd. prosle godine u ovo doba je minimalna penzija bila 331KM bgm danas svi dizu 371KM. i ide se naprijed samo sporo ali sta bi morat ce jos zapeti. fadil da i poljoprivredu riješi abs
Kako ce reagovati neko ko dobija platu po stranackoj pripadnosti a ne po ucinku i znanju..zato i drzava propada.