Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad neka više ovdje doktora...hahha
za podobne i one iz stranackih vrhova ima da se lijece kurije oci i povrecavaju sise u austriji. za fukaru nema lijeka ni za bolesnu djecu.
bas mi nesto cudno
A šta kaže bratična u PIO-u? Jel' povećan broj zahtjeva iz tzv. *Udruženja penzionera* za odlazak u banje, o trošku primalaca minimalne penzije?
Sve se nema a cetiri hemijske u padze.
Zabrojao si se :)
Šta drugo preostaje kad je Sebija rastjerala sve specijlaiste. U BiH se još samo može poroditi ( preko veze kod Sebije) a jadno je dijete koje se ovdje ne rodi preko veze, nije se takomi svega ni trebalo rađati ! BOLJE MU JE !
A ko da nas to lijeci ovdje,kad ste politikom kakvu vodite doveli zdravstvo na rub. I ono kvalitetnog i postenog kadra sto jos ima ,degradirate na svaki nacin.Politika koja je u zdravstvu ne lijeci ljude vec ljudi od struke i medicinskog znanja. Ako mogu vase guzice vani mogu i nase,ili rjesavajte stanje u zdravstvu.
Slazem se. Istina je da se degradiraju kvalitetni i posteni kadrovi, posebno oni bez partijskih knjizica i "zaledja". Nazalost, i oni polako odlaze jedno po jedno. Kad vidim ko je dobio posao na UKC u mom gradu u zadnje vrijeme, a ko je na Birou ili ne moze dobiti specijalizaciju godinama, sve je jasno u kakvom stanju je zdravstvo generalno. Prosto mi je neshvatljivo da neko ko zavrsi medicinsku skolu VANREDNO dobije posao preko veze i vedri i oblaci pacijentima (kad je rijec o SSS).
Koliko je ova zena direktor Tito dragi, kakav Fidel Kastro...
ne seri ? pored ovakih domacih strucnjaka hahha