Nakon napada na Ambasadu SAD
0
Agenti FBI dolaze u Sarajevo
Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma imamo mi vehbiaj (VBI), ne treba nam efbiaj (FBI)
imal\' vlade j e b o vas FBI !
U BL teroristički napad na Džamiju. Da li će i tamo ići? E bijednici jedni
Viđen danas jedan na carinskom mostu u Mostaru.. !
a da se pojavio serijski ubica ne bi toliku zbrku napravili, a ne sto im je mevlid malo ostetio fasadu, cccc , sramota (iako naravno ne podrzavam ono sto je mevlid uradio)
Ma posalji Josipa Pejakovica sa fanglom malte neka im to on pokrpi.
a hoce li FBI zamalterisati one rupe, sta li vec, sto li dolaze? :(
DOĐITE U BOSNU I OSLOBODITE HRVATE OD ISLAMSKOG TERORA. MI NEMAMO PRAVO ČAK NI NA VLASTITU TELEVIZIJSKU KUĆU. VALJDA VAM JE SVE JASNO. HELP AMERIKA.
ekskluzivno na www.tobejarabi.com Mevlid ostavio oprostajno pismo !
ekskluzivno na www.tobejarabi.com Mevlid ostavio oprostajno pismo !
FBI vs VEH ABI JA hmmmmmm FBI = VEH ABI JA
Pitam se gdje siju onakve pantalone. Jeli to bosanski brend. Imaju li ogledalo hajvani.Fuj nasto im se zene pale, mozes misliti psihe
Super bas se radujem....haaaa
Covjek ne moze vjerovati kako ovdje samo ima par nacionalista. Nisu ni svjesni da su gori od ovog melvida.On je sta je god vec,budala,psihopata,placenik,terorista,ali je svoje odradio i gotov je,ali ovi sto sto lafo tjeraju sandzaklije su najgori.Ko je uz vas ratovao protiv srba? Sve pricaju majmuni koji nisu ucestvovali u ratu nego rasli uz seljacku politiku sarajesvskih sanera.Neka vas stvarno pojedince bude stid.Zivjela nezavisna Bosna !
Hoćemo Moldera!
treba protjerati vehabije i sandžaklije. vratite nam naše srbe
posaljite ga nama na pale da mi ispitamo vehabiju..kakav FBI mi imamo iskustva sa islamskim fundamentalistama!!samo nam dajte vehabiju na jedan dan!!!