Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandal ogroman halooo prikopcavali ljude na kisik za varenje eeeee i jos zataskavaju pa imal iko normalan u ovoj zemlji hapsit sve te politicare ubijaju narod svojom gladju za parama stoka
Ovaj kiseonik, koji su podmetnuli jeste dobar. Ali onaj koji su davali ljudima ranije je industrijski kiseonik. Na zalost, proci isto kao i afera za respiratore. Pokrenuce se postupak, protiv nekoliko nizerangiranih, dok ce oni glavni ostati netaknuti.
Mogu Srbi i bez kisika samo im dajte zstava i srbstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šatori za coronu pa onda ikona pa sad kisik pa respiratori i malina i niko ostavku ne podnosi koliko su moralni nasi politicari
Naravno da nije. Mafija bere lovu na razlici cijene + 100 puta više na svakom umrlom, čitaj ubijenom pacijentu. A političari ih ,peru' jer su ista 💩
Neki dan Badnjevic rece da u BiH ne postoji laboratorija koja ispunjava standarde po kojima se vrsi kontrola kiseonika. Kao i sve..vjerujem da postoji samo na papiru. Stvarni zakljucak je da je znas prosto ko je gori u svemu ovome.
E doci ce vrijeme kad ce doc potreba za skolovanim ljudima jer su drzavu neskolovani poceli rusit. I bice sto hiljada radnih mjesta, tj ono sto je el Bake obeco, samo sto nece imat ko da popuni ta radna mjesta. Vec ce svi bit u inostranstvu.
Treba mi tog gasa za CO2 aparate hehehehe
Zar je zaista sada bitno ko je bošnjak, srbin ili hrvat? Radi se o ljudskim životima! Da li bi vam bilo bitno da je neko iz vaše porodice bio na tom kisiku ili respiratoru koji su nabavljali. Stalno nas huškaju jedne protiv drugih, i da rata bude, samo će nevini ljudi stradati, a Izetbegović, Dodik i Čović će lagano u avion i u neke od mnogobrojinih nekretnina koje su sebi kupili.
tako je
C C C C, SRBIN SRBINA SJEKIROM SJECE
A gdje vam je ona Cvijanovicka?Ima li obraza pogledat u oci narodu?Bljak
Sad ce te vi odgovarat kad vas tuzioci pozovu pa ti kisikaj jel industrijski ili medicinski jadu jadni.Povedi i svoju svitu iz vlade pa se tamo pokusqaj vaditi jado.
Sad ce oni ljude slqt kod vulkanizera bolji je tamo kisik
Al se igraju sa narodom. Ovo je baš katastrofa.
Srbin33,moramo vas kultivisati,naućiti redovnoj higijeni,izbaciti zlo iz vas,a utjerati vam dobro,jedino nećemo moći naućiti vas da ne lažete.To vam je u krvi.
Pod hitno uhapsiti premijera Viškovića i ministra Šeranića! Inače će sakriti dokaze o planskom ubijanju ljudi!
I?Šta ćemo sad?
šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna i zatucana 'srbenda'. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj stvarnoj povijesti“, rekao je Popović.