Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa Controloc-om i Contrloloc-kontrol , Feniksom ..... i oni su za želudac
Nije njima ista aktivna,samo lijekovi koji sadrze ranitidin.
Samo ih prebacite na pijace :))))
Cek pa sad ko god je trosio te tablete moze tuziti te firme za odstetu?
Garant je neki lobi da se ukine ovaj jeftini ranibos koji se koristio kao lijek 498 godina,sada nastupa neki mnogo skuplji lijek,koji je poput zimzem vode ko rukom lijeci pored zeludca usput i daje prirodan sjaj lica..Ne bitno jel placa narod ili preko recepta,novac od bh gradjana ce stici na racune farmaceutskih kompanija.Svaki lijek,bilo kakav i sta da god lijeci ima nus pojave koje su vidljive ili nevidljive.Sve je to hemija i naravno stetno.
@svejetook 100 %
@svejetook Danas bio članak od Zada farmaceutske kuće, ranitin je čist, nema ove supstance pa samo preći na njega.
Sad nema druge nego kod hodze ili kod travarki😂
Posto su Hemofarmove ukinuli da ne bi ahbab mile zamjerio zeleni odmah povlace i bosnalijekov i svaki dan unistavaju tu kompaniju glupim tezama