Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Konjakovicu skoro si punih usta hvalio ovog covjeka kakodok smo svi komentarisali da je krimos
Pa juce Agan bio heroj, hrabar, moralan ! Nije ga valjda opet ne'dje vadio?
Kad si ih postavljao,znao si sta rade i čime se bave, Svaka druga ti laž ili pohvala svoje stranke,tako ti je kad kažeš sebe i građane. Znao si lajucat na SBB,a sada malo se zabavljaju sa svojima,haha.
Hahahaha pa sami sljam je u NiP-u
neznam jeli muris memic kao predsjednik nip a primio ostavku agana bunica
jel ovo onaj porn 🌟?
E moj Elmedine,nadobudni kratkovidi glupane...ostaces sam na brodu koji ce se strovaliti na dno političkog smetljišta gdje i pripada
Ovo su dva najveća uhljeba, neradnika i nrpismenjakovića što ih je ova zemlja iznjedrila !! Agan drkadžija izjavio " mnogima je budžet najpoželjniji poslodavac..." a na budžetu od srednje škole !! A Kaso.... Šta reći o predratnom VKV bigeru !?
Je.bac?
Kreteni se medju sobom suspenduju NIP hahahahaha
Grozote
Svi dno dna
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Propaliteti kao i Dino
Ne zna se ko je gori
HAHHAHAHAHAHAH, kao i Dino propalica
Ublehe ko i ovaj Konjakovic !!!