Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFGANI TO SU BOŠNJE (samo malo učadili) IZ TUZLE KOJI DOLAZE NA GODIŠNJI NAKON NAPORNOG RADA U INOSTRANSTVU /AFGANISTAN/
vlahadija ne preza ni sa trgovinom sa Talibanima kad je lova u pitanju ...
Sabah zoro od Avgana svani, gdje no zive hrabri Talibani, pa obasjaj Saraj posle mraka, i posalji opijum od maka, neka Bosnjak u drogi uziva, kao riba sto u moru pliva.
Provjerio sam sada ,tek sto sam upisao sifru sa slike i poslao svoj komentar na text na mom komentaru je bilo 10 negativnih poena.Ko to radi ? Zalicu se Dariu i Mariu Simicu.
Sabah zoro od Avgana svani, gdje no zive hrabri Talibani, pa obasjaj Bosnu poslje mraka, i donesi opijum od maka, da Bosanac u drogi uziva, kao riba sto u moru pliva.
ma to su srbi dovozili svoje daljnje rodjake iz azije :D