Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo fakultet do kojeg da bi doso moras hodati po travi
OVOE BKC FURIERE
Nepismena SDA sirotinja, neškolovana - ima papir a u glavi propuh i kilo "Grand Parade".
Ma tih tzv studenata mi nije nimalo zao, upisali su ovaj univerzitet da bi na guzove dobili diplomu bez muke i truda, i onda lagano uzmu posao nekom ko je krv propisao za diplomu na drzavnom, i treba vam sve pare uzet
Narode plaćaj školovanje, diži kredit za stan ako uopšte nađeš posao, nije nam valjao Tito kod kojeg smo sve imali džabe i gdje ova mafija nije smjela pljačkati eeeee ludi narode
Ublehaška organizacija kroz koju CIA pere novac i regrutuje
Niti imaju prave profesore niti prave programe. sve nešto što nije
SVE STO BI SADA URADIO !!! ALI SA MERAKOM!!!POPISAO BI TI SE NA CELO SA 2 METRA VISINE!!!! A TO SU NASI AKADEMICI!!!😄😄😄😄😄😂!!!
MEOOO O MEOOOO (MEHO)!!!SVE MEOOO DO MEAAA!!!!BOSNJACKI UMOVI !!!! NAJPAMETNIJI U NAS BOSNJAKA!!! MEOOOO!!!OOO MEOOOO!!! E TO SU NAJSKOLOVANIJI I NAJPAMETNIJI KOD NAS BOSNJAKA!!!MEOOOO OO MEOOOO!!!
Iz ovog se vidi da studentima samo smeta što ne mogu dobiti diplome guzovache. Lijepo im čovjrk reče da od marta nisu radili. Znači bez odslušanog ljetnog semestra žele na ispite i diplome?!! Izgleda da niti na ovoj smijuriji od faksa nisu to smjeli uraditi.
Klix napisao tekst na osnovu jutrosnjih komentara sa tekst o hapsenju Prcica. Do u rijec prepisali par komentara koji govore o navodnom ucjenjivanju i reketiranju. A istina je ta da je Americki univerzitet privatna ustanova, koja je trazila od studenata da izmire obaveze, koje su dugovali, ili nece moci pristupiti polaganjj ispita. Isto imate na svim fakulteta, gdje se kao uslov skolovanja i polaganja ispita stavlja izmirivanje obaveza.
Jel postoji ISTA da ovdje funkcionise kako treba?
Nahebace taj Prcic 😅
Ko mi u BiH spomene da je akademski građanin, a diplomirao je od 2000. pa do danas, udario bi ga pajserom po donjoj vilici, onako ovlaš, sa strane prema umnjacima.
ako ikad napadnu Kiseljak i Vitez tu ce tek problema biti 😅😅
A što ne pišete o prijetnjama Vulina? Ili , ne smijete , patron je patron. Odavno se zna za koga radite
raketiranja Jerusalema od strane Hamas oueeee
Mos' tek mislit ovi sto su diplomirali po Srbiji a nisu dana bili na fakultetu....polako, sve ce to doc na red. I uz put, pozdrav za Erika Larsona i da nam jos dugo, dugo zivi jer ovdje ima posla za 100 narednih godina.