Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha znaci iduci tjedan?Nema od toga nista jer dokaza o nikakvim necasnim radnjama nema.A vi,narode BiH,sa 500 kermi place i 350 kermi penzije i dalje se prepucavajte o ustasama,cetnicima,vehabijama,selefijama,balijama...Nikad nista nauciti necete.
I zamislite da danas Covic sjedi u P ....
Bošnjo veliča Mektića, Karadžićevog vojnika, koji sliku generala drži na zidu... 😂😂😂😂😂
Trebaju ga pitati sta misli o presudi Karadjicu pa onda davati misljenje o njemu kao covjeku i policajcu
Samo naprijed Mektiću, ne daj se omesti!
@TheGirlFromlpanema Što se mene tiče Mektić je za Bošnjake već dovoljno uradio!!! Otkrio nam je veliku podvalu koja nam se spremala!!! Hvala Bogu pa nije uspjeo plan dušmanski a na nama je sad da budemo oprezni!
@TheGirlFromlpanema svejedno ko god da je otkrio, hvala mu 🙂 A vidim tebi nije baš pravo 😂😂😂😂😂😂😂😂
"Rat" obavjestajnih sluzbi, sta ima veze. Ali opet Hrvati iz recimo Splita nikad nece docekati bosnjacke sportiste kao sto su srpske nedavno. Srbe svi mrze najvise
Dajte narodu da jede, kanite se budalestina