Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To radi arapa, pola ih invalidi sto dolaze kunem se.....
Zasto?! Pa to je istina! A sto se bunis? Jesil arap ili invalid pa si se pronaso??
Nisu invalidi arapi, nego nisu ko ko krstasi nabili svoje stare roditelje u staracke domove, nego se brinu o svojim roditeljima kao pravi muslimani kako islam nalaze i zato kad dolaze stavljaju iznemogle roditelje u kolica radi lakse pokretljivosti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobro se sjetili u 21. vijeku ...
Ovo su trebali jos i ranije uraditi a ne da nam ovakve vijesti budu vijesti dana.Na te diskriminirane populacije treba misliti na svakom koraku i zapitati se kako je njima i da li oni mogu savladati prepreke i barijere.
prije 30g u Zagrebu bilo,sarajevo danas..Fino nema sta
Šta će vam to? Uzimaju vas drugi aerodromi u regiji lopatom. Čak vas i Crnogorci pretekoše.
Ovo nije vozilo jer nema vlastiti pogon. Vozi ga i diže viljuškar koji se vidi iza objekta. molim koristite ispravne termine.
Jel' zaprezno? 😂
Je li moguće... Kakav uspjeh...
Hajd neka vala
Trebalo im je 20 godina da nabave tako nesto. Bas smo ekpresni.
da nije vlaha i krovata koji umalo nas ne pobise na vlastitoj zemlji, bili bi i mi slovenija
Mi Bošnjaci barem imamo dosta invalida, Srbi nam pokazali ko je glavni
Haahahahha, koliko na ovom klixu ima samo kandidata za mentalne institucije, ako hoćeš da dobrovoljno pošalješ svoju lokaciju ili da istražujemo odakle si pa da ti muda u grlo instaliramo? Mislim, na tebi je, nemoj da te mi šta tjeramo. ^_^
@Hazbulator a nemoj Muki tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko se plaća po pređenom metru?
nadam se da će biti, a ne samo besplatna reklama