Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar i ova sa dva imena...tek je usla u advokaturu
Zašto onog Karkina niko ne uhapsi? A kada će uhapsiti riđobradog, ženetinu mu, mileta, čovu i istalu bandu? Šta bi s onom aferom oko zlaje, pojeo vuk magarca? Šta je s političkim ubistvima po Sarajevu?
SMRT ŠERIJATU, prije nego on nama izvrši smrtnu presudu !
u serijatu je smrtna presuda samo za teske zlocine. il volis ciniti zlocine pa ti smeta pravedan sistem, il mrzis islam bez razloga?!
@vasastranka Stvarno ti je ŠErijat pravedan u Raqqi . Idi tamo kao ti je fin !
SMRT ŠERIJATU, prije nego on nama izvrši smrtnu presudu !
pola bosne trebalo bi strpati u zatvor...a, ne mozes ljudi se moraju mjenjati..nema druge..
pa nek se mijenjaju u zatvoru. u nas lijepa rijec ne pije vode...
Prava mafija vozi golfa dvojku i kombija t2 ovi su nevini.
MA pustite ih sve na slobodu, ne znam sta se peglate, ganjajte ove sto nisu upalili svjetla na autu, ti su najgori bh. drustva
bošnjačka mafija rak rana sarajeva
Bosnjacka mafija je rak rana cijele bosne i hercegovine, opasnija i pogubnija je po drzavnost od velikosrpskih velikohrvatskih aspiracija. Protiv ustasluka i cetnistva se mozemo boriti ali protiv noza u ledja koji nam zabija bosnjacka mafija i vrh sda malo teze.
@2PIPUN Ko ti drma kaFez bakirova guzna muho?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)