Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vašem mjestu, ja bih odmah otišao do Strazbura, tamo zaista plaču za slučajevima iz BiH, koja je njima naširoko poznata kao zemlja reda, rada, prava i pravde. Sic :)
PROGLASITE STANJE ELEMENTARNE NEPOGODE U ČITAVOJ DRŽAVI KONJINE NEDOHEBANE!!!!!!!! PA OVO JE NEIZDRŽIVO, NISMO JOS ARAPI POSTALI DA NAM NE SMETA, BAGRO HEBENA !!!!!!!!!!! OD TRI RADIM DOK DODJEM DO RADNOG MJESTA TREBA DA SE KOMIRAM PIZDHA VAM MATERINA!!!!!!!!!!!!CUJE LI ME KO OD NADLEŽNIH ILI STE SVI NA HAVAJIMA HLADITE MUDA!!!!!!!!!
Moja Azra, koliko si me driblala na pravosudnom i pametovala o pritvoru i istraznim radnjama, svrsi kaznjavanja, kako ista ima za posljedicu prevencije na ucinioca krivicnog djela, a i na ostale da takva djela na cine... kad ono sad ti umjesto da dijelis pravdu, ti na suprotnoj strani. Kako je zivot nepredvidiv!
Sve ovo treba streljat...ološ
Slazem se sa advokaticom.
....Jasenkaaaa....ne dipr, matere ti....
99% posto sudija uzimaju mito preko advokata, inace ko misli da oni zive samo od plate. Male jadne presude surovo cak ih i zaduze a veliki plate i budu oslobodjeni.
draga moja, ti braniš jednu takvu..
E jbg sad.
Taman dok prodje drugostepeni postupak, ici ce u onaj novi zatvor gdje ce kako pise imati i internet.
ako ove sudije u drzavnom se prodaju za 3000e mozes mislit u opcinskim kakva je situacija ..za zvake, cokolade?
Ma smjestili joj, ne bi ni sudije ni tuzioci, a ni advokati i uopste pravnici, tako nesto uradili nikada...
@vizitor ...ma, ko će njoj smjestiti....ružna brate 😂😂😂
Nečuveno je isto tako da sutkinja uzima mito. Kako je se uopšte dovela u takvu poziciju da protiv nje svjedoči takva osoba. U našoj državi vrijednosti društva su poremećene.
A koliko si ih ti osudila na osnovu iskaza tih ISTIH???? MRs djubre jedno koruptivno.
Pa zar i sudinica nije varala ljude i državu ???