Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAČI JA TEBI NAMJESTIM TENDER TI MENI I NIKO NIJE PRIMIO NOVAC ??
@kub ti njoj samo poljubis nozicu ako ti dozvoli
https://www.logicno.com/politika/bosnjaci-ce-uskoro-postati-europski-palestinci-nad-cijom-sudbinom-ce-svijet-plakati.html
Sve je ovo banda koja se obogatila na tudjoj nesreci... A to se vraca na zdravlje ili na djecu.
Nigdje nozice
Primjer ove zene je primjer nakaradnosti sistema. Dugo nisam vise gluposti procitao na kliksu a citam redovno.
Idi brani ustaše.
ima i to svoje jod nas je svaki papak u BIH pravnik i tumc Ustava i zakona
Vladajuće stranke valjda imaju pravo da zapošljavaju dok su na vlasti, kad dođu drugi na vlast onda oni preuzimaju zapošljavanje.
Pitanje za Senku: Ako osoba A zamoli osobu B da mu zaposli sina UZ KONKURS na koji se pored sina osobe A prijave i drugi kandidati koji su bolji od njega, šta onda? Pusti se priče oko konkursa, jer samo raspisivanje konkursa ništa ne znači ako je on namješten...
Je bo te Zukic u vrh gu zice...i tebe i tvoju nepristrasnost. I jesu vala nasli koga da pitaju za objasnjenje. Bas nju kojoj je klijent direktno upleten u taj clan zakona.
Ova ono branila praljka. Govorila da on nije bio uzp i da su se bosnjaci sami zatvarali
Sudstvo u BiH: zakonska zaštita za političko-tajkunsku elitu!
nožica
Kao advokata normalno da je odmah angazovana da malo smiri duhove dok se slegne prasina, zato je od davnina vazilo, CUVAJ SE FISKALA.
Senka je Halka, spavač, odradjuje zadato
Senka guzica
Koliko si naplatila za ovo? Onako posteno nam reci!!!!
Cuj ustaso-branka kaze " već neka poduzmu nešto konkretno protiv onih koji ruše BiH"!!! Pa moze li nize pasti ova zemlja kad nam ovaki poltroni ili poltronke kapu kroje!!