Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko je dečko kriv odgovaraće u suprotnom ide ubrzo kući jer je Turska demokratska zemlja i nama prijateljska.
zašto ovaj taliban ne nosi turban na glavi? ... nije ni čudo što ga je brko-burekdžija strpo u prdekanu.
Iskreni prijatelji te poštuje kao osobu a još više poštuje tvoju državu! Nama ne treba onaj ko koristi naše emocija da imamo zaštitnika u nekog velikog državi pa na osnovu toga nas ucjenjuje. Mi smo se sami izborili uz božiju pomoć i ne trebaju nam ti 'iskreni prijatelji' koji nas ponižava na različite načine. Otvorimo oči i pogledajmo očima realnosti one koji su opijeni vlašću, jednoumljem i diktaturom pa taman se radilo o osobi koja nam se predstavlja kao mesija-spasitelj.
U Tursku zivi 7 miliona Bosnjaka pa nikada problema ..
Neka dokaze da nije kriva i bice puscen.. Zasto je na slikama sa teroristima i zasto im je on kupovao mobitele..
https://www.faktor.ba/vijest/intervju-izetbegovi-za-selmira-smo-ve-uinili-sve-to-je-u-naoj-moi-nismo-priali-ve-radili-298778
Daj boze da nije kriv i da ga puste, pokusajte se postaviti na njegovo mjesto- pod uslovom da nije kriv. Ako jeste, onda neka odgovara, mada mi ne izgleda da je toliko glup da se veze za organizaciju koja je na crnoj listi u Turskoj a tamo zavrsavat fakultet????
Pustite dijete!
Imam prijatelja koji godinama zive u Turskoj, par njih je i studiralo neko vrijeme tamo. Niko nikad nije imao nekih problema niti ih je iko ikada provjeravao za bilo sta. I sama sam provela neko vrijeme tamo, doduse turisticki. Za sad znamo samo jednu stranu price.
Ne znam sto se bunimo, a i to k'o fol. Turska postupa tačno onako kako se sa kmetovima i treba. Kuš, marvo!!!!
Izetbegović: Za Selmira smo već učinili sve što je u našoj moći, nismo pričali već radili!! Jesu , učinili su sve što je u njihovoj moći, sredili su mu turski zatvor.
Sad me bas zanima koje su stranke protiv ovog turskog izivljavanja i arapske kolonizacije, zanima me ko su mi potencijalne opcije za izbore u oktobru, jer ovako nemoze dalje!
akoš po tom gledati , sve su protiv osim SDA
Da smo kakva drzava protjerali bi turskog ambasadora dok nas sugradjanin ne bude na slobodi!
Ma momak je u redu i sam kaže .. Izlazi za 2 dana i može postiti i klanjati. Mada ne znam ko ti može zabraniti, meni je ovo više njegov marketing.
@tomicamali da me neko ne shvati pogrešno, dobiće dječko na popularnosti kad se ovo slegne, to je sigurno i uspjeh neće izostati na bili kom polju na koji se odluči a i kod žena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)