Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali, ON JESTE BIO RATNI ZLOCINAC. Lako je bilo udarati po civilima i zarobljenim borcima. Savjest kad tad stigne.
Beograd -- Činu Slobodana Praljka pred Haškim tribunalom se ne bih rugao ni na koji način, niti bih ga nazivao kukavičkim, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. Srbijanci su bolji od vas čudni bosanci, 15 godina nam zahvaljuju a odjednom, nakon presude, ne valjamo?
@Muha9945 „Bolje je cutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju.” — Abraham Linkoln
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O tome je trebao razmišljati 93 i 94, kada je bio vrhovni komandant onima koji su organizirali herojske "poduhvate" u Stocu, Ahmićima, Heliodromu, i ostalim stratištima bosanskog naroda, a ne 2017 godine. Da je on general i vojnik, pohapsio bi odmah te zločince, ali kako će kada je bio organizator svih tih aktivnosti.
kasper...haski optuzenici imaju visoko misljenje o njemu ?:)))a svijet vrlo nisko musljenje i svim haskim pacijentima ahaha koji djikanski pacenik hahahahaha
@DinamoZagreb Poturak, ne predstavljaj se lažno jer Hrvati imaju visoko mišljenje o generalu Praljku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Niko draga sta te snade.Cuj nije mogao da zivi sa saznanjem da je ratni zlocinac.Znao je to i ranije od dana kad je SVJESNO to postao
vesna pusic je juce najbolje rekla , devedesete su dosle na naplatu, praljak je predstavljao zapadnohercegovacku susak-boban liniju koja je bila veoma bliska kosu i radila po dogovoru iz karadzordzeva , bosnjake kao i bosanske hrvate katolike nisu uzimali kao relevantan faktor , najvaznije im je bilo napraviti banovinu hrvatsku ali na kraju ipak je ta politika dozivjela poraz ,
Tako je i Hitler govorio i derno se..
gospodjo, yebo te praljak u vaginu!
Praljak nam je pokazao da je bolje dostojanstveno umrijeti nego u poniznosti živjeti. Zato Hrvati ne klonite duhom nego glavu gore. Na nama je vratiti punu konstitutivnost hrvatskom narodu u BiH, promjeniti izborni zakon i dobiti hrvatsku izbornu jedinicu te TV kanal. U slučaju da od ovoga ne bude ništa na nama je oformiti hrvatsku samoupravu i biti spremni na sve...
To say to somebody who did what he does that he is a honorable man is shameful. He doesn't kill himself because he is honorable, but because he couldn't live with the truth. He wasn't strong enough to admit the truth to himself and everybody else.
mrs kujo ofucana
Kako je mogao biti častan i vjernik ako je RATNI ZLOČINAC!! On kao i ostali oko njega nisu imali nikakve časti. to je zadnji ološ i otpad civilizacije, bez obziza na 3 fakulteta i umjetnost kojom se bavio i ono šta je on mislio da treba biti. Prosto on je bio zločinac!!!
Karma is a bitch.
Mozda je vrijeme da nakon svega ipak pokušamo gledati naprijed. Neka političari i dalje seru jer bez sranja i gomile govana nema pobjede na izborima. Izlapit će to s vremenom.
Tesko je pogledati istini u oci i prihvatiti je a mnogo lakse zivjeti u nacionalnim fantazijama. Nek su oni nadili aerodrom Franjo Tudman i podigli spomenik u Makarskoj. Otac Hrvatske drzave (sto je cista glupost) je zapravo otac hrvatskog fasizma 90tih. Vise su za Hrvatsku ucunili oni 12000 Bosnjaka koji su izginuli u domovinskom ratu nego ovaj nacional ideolog mrznje i rata...
E o tome je trebao razmošljati ranije kao i svaki ratni zločinac. Pravda je uglavnom spora ali dostižna.
Kako se osjećaju žrtve torture, silovanja i slično, kako žrtve žive sa tim?! Žrtve svih naroda!!!
Kakav častan čovjek, zatvorio u logore stotine svojih boraca, pripadnika HVO-a samo zato što su muslimani. On je najobičniji fašist!