Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači guzijo je
Jest joj spustila
jel guzio ili guzijo, to je pitanje. Kraljuuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Selam lopovi. Jel se islo na dzumu danas?
Samo NIP u prvom safu preuzeo
@fast boy Ma od Baketa i Novalica i Sefikusa ne mozes u prve redove, za njih je to mjesto rezervisano jaro poltronski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bljuf!
Pa kako bi drugacije dosla iz Bjelimica da nije Solakova ljubavnica, dovezao je sa quadom.
hahaha pusis ga Solaku ja bi se ubio da sam ta treba
Kako je ruzna i n e cudi sto ga je pusila Solaku
VI SE ZEZATE a grad sa 20.000 djece i odralih koji imaju bronhitis nemaju za lijeka obicni lijek VENTOLIN za inhalacuiju!! ( plus cijela BiH) Narode hocete posle protestovat sa macama, cukama, balonima i slikati se za facebook? Sunce vam svima bezobrazno dvosmjerno i lijevim i desnim! NABAVITE OPSTI JEFTINI LIJEK!
Ma Dodik je kriv za ovo. A malo je i Čović sa HZHB. Oni su nam podmetnuli ove respiratore da navuku naše poštene gazije, naše heroje Srebrenice, Vogošće. Konjica i Gradačca. Sve su to diverzanti bili kojima Vlasi hoće da podmetnu. Ovdje se brani državotvorsnost BiH. Od ovog ne odstupamo!. Obećavam 200 hiljada radnih mjesta. Koje smo mi ovce, bog te? Još razvlače ovo ne bi li zaboravili.
Opšte poznata stvar...
auuu, znao sam, opet jebodrom
Ma jok nije ona, ja sam😂😂😂
Sanita dobila molbu od Solaka da objavi javni poziv za dostavu ponuda. Ona napiše javni poziv za nabavku registratora, počeše pristizati ponude od knjižara i onda malinar vidi da može svako... I tako je to od samog početka krenulo naopako.
Ovo samo pokazuje da lijepa riječ svaka vrata otvara. Pa kako su oni divni. Svi iz dobrih namjera i dobrog kućnog odgoja. Ne treba organizovati proteste, nego okupljanje pa lijepo zamolimo odgovorne. Na primjer rudari da samo odu i lijepo zamole da im riješe probleme. Ne dizati tenzije protestima,
Kazniti novcano lazno svjedocenje
Novcano. Valjda zatvorom
E on zamoli .... mi odradimo .....
kad sda-ovci počnu svaljivat jedni na druge..cirkus
znaci kurvaluk na sve strane
Redovno se safunjali.