Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hocete biti jednaki sa notarima... Oni izdaju fiskalni... Ovo uvesti u cijeloj drzavi
Ovo su pravi advokati. Navode samo one argumente i propise koji idu njima u korist, ali ne i one, koji im ne idu u korist, a koji takodjer vaze i primjenjuju se na ostale gradjane.
lihvari, pored toga su jos i nesposobni
"Advokatska djelatnost je opravdano bila izuzeta iz fiskalizacije u Brčko Disktriktu BiH, jer advokati imaju pravo i dužnost da čuvaju profesionalnu tajnu i povjerljive informacije koje saznaju od klijenta..." I te povjerljive informacije pišu na fiskalnom računu? Kome šuplju prosipate? Ako mislite na identitet onda klijente zavedite pod šifrom. Na kraju krajeva vi koji branite kriminalce koristeći se veoma sumnjivim metodama i rupama u zakonu ste gori ološ od klijenata!
Šta se bune ovi iz manjeg entiteta u Brčkom?
Čuvajte "profesionalno" tajne svojih klijenata, niko vam ne brani, ali ne možete skrivati koliko ste love naplatili! Da li ste normalni?! vlahahahahaaaaaaa
@archi_a Pa i to spada u domen tajne. Advokati nisu fisikalizarani ni u Federaciji ni RS-u.
@archi_a sada će i njih političari pozvati da svi podnesu ostavku i da se donese novi zakon o advokaturi...