Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja strahujem od inspekcije sto imam 23.5 marke više u džepu nego što je otkucano na kasi.. Trazit azil u Ruandi
Svako pametan trazi mjesto vani
Sretno Fadile💚💚💪💪
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
samo u BIH optuzeni za teski kriminal mogu vrsiti najvise politicke funkcije, bez komentara...
I kako da i odemo u EU kad se respiratori sredjuju preko vibera
ZSLOST pa dokle vise NARODE PROBUDI SE ODE VOZ A I VOZOVI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino da su maloumni 😂😂😂
Dzaba Fikrete odijelo taman da je Tom Ford svi znamo da si papak i seoska varalica
I sad se cudite sto nema vakcina, pa poslije ovolike hajke, linca i montoranog procesa ko bi se to usudio nabaviti vakcine
Nebrani ih Vasvija jer oni su bruka i sramota za Bosnjake !
Kako vas nije stid da branita, državne i narodne neprijatelje, imate tala pa zato, niko nema dostojanstva
crveno obuci da sluti na ......
Jel ove dvije zastupaju i Alisu mutap i ostale
Kako li je gorko sada ljudima, koji su izgubili nekoga jer nije bilo slobodnog respiratora
Dobro, hajd evo sve i da je to istina, pa ko onda jest kriv? Otkud baš kod nas te neispravne mašine? Jesu s neba pale? Mora NEKO biti za NEŠTO odgovoran u ovoj prdimahovini od države. Znači ti bi da budeš premijer, direktor, predsjednik, itd., primaš petocifrenu platu, ali da imaš NULA odgovornosti i obaveza? Ako ima trunke pravde nećete vi odatle maknuti dok ne položite račun za svaki fening koji je prošao kroz vaše ruke, dok se običan narod borio sa gubitkom posla i primanja.
Ovdje bi i djeca dokazala kriminal a ne pravosudje..Samo jos ovaj seljacic da promijeni naziv firme u Kupina i da nam nabavi vakcine po stoji komad..foj.nije fuj nego pljuc i foj,foj.
Treba strelati tebe skupa sa njima, cuj nisu krivi kupe respiratore po 30.000 prikazu po milion, razliku ukradunod naroda pa nisu krivi, do kadaxse vise sda lopovi misle zajebavatinsa narodom, pa jesu li svjesni kada narodu prekipi sve ce ih pobiti redom, 30g pljacke zar nije vise dosta
Advokati su napušeni nema drugog objašnjenja za ovo
pa ko je onda kriv?
Vještaci, sudije, tužioci..isti oni koji zataskavaju slučaj Memic godinama, rade po instrukcijama zna se koga. Malinatu neko dozvolio da naruči respiratore po 10x većoj cijeni i vi nekoga ubjedjujete u nešto?
Malinar nabavlja respiratore-ventilatire. Gdje to ima?