Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba naci OPTIMUS MEHU I MEGATRAMVAJA I SVE U HAPS NEMA DRUGE😛😛
Državu u stečaj, pa onda sve ponovo. Ovako sa ovim kriminalcima stvarno treba temeljito dekontaminirati i politički dezinfekovati! Tačno se zna ko je začetnik uništenja GRAS-a, kao i ZOI 84, pa sve do krupnih firmi. Zato SSDA-ovce vrijeme je da vam se sudi po postulatima Crvenog Oktobra!
znal ko sta je s onim jerkom ivanovicem lijanovic, frajer dobio 7 godina zatvora a eno ga hoce se kandidovat za predsjednika
E sad dolazi nared da kapo i kreho naplate po milonić od kriminalaca i od države ...pa sad će da tuže državu...troškovi postupka ići će na teret budžeta i to sve preko naših leđa i džepa a vi sirotinjo i dalje samo trpite i šutite
Tresla se gora rodio se mis... Sudovi u vlasnistvu stranaka, sve presude su u interes lopava i ratnih profitera, pa nece osuditi svog.. Tuzilastvo se nesto zali, a ni oni ne rade svoj posao kako treba, svi su oni u talu.. Sve to treba pohapsiti, zatvoriti i baciti kljuc..
@guesswho pa taj isti narod, samo dok se opameti.. nadam se
E sto imamo tuzilastvo svaka cast. Velike pompe kod hapsenja, a onda ne znam da su ikog bitnog osudili. Ali svako je neduzan dok se ne dokaze suprotno i to valja postovat.
Tužilaštvo čista 10 al' za kriminalce
Tuzilastvo je krivac. Treba suspendirati tuzioca. Ovo je namjerni propus tuzilastva.
Dzo voli, dzo pati, dzo ce i da plati..
👋👋👋