Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv onih koji su ovo omogucili podnijeti krivicnu prijavu i pokrenuti istragu. BiH nije nicija prcija, a pogotovu nije Turska..
Erdogan je napravio Tursku drzavom bez zakona, sad to Bakir hoce isto da napravi sa BiH. Kakve veze imaju nastavnici koji rade u BiH vec 15 godina sa smjesnim drzavnim udarom u Turskoj.
Advokat je nesposoban i podoban samo za malverzacije i prevare. Na kraju će biti kako "Babo" kaže
U cilju rusenja pozitivne zablude, Da li vi znate kakvi se politicki progone vrse u zemljama liberalne doktrine i da dupli standardi postoje prema istocnim gradjanima-medjunarodni standardi su vam pali kad je uveden embargo protiv BiH, razaranje BiH, prvenstveno istrebljenje etnickog naroda bosnjaka kao i drugih, razaranje istocnih zemalja itd. Advokatu pravo je danas postalo iluzija..
Koji apsurd . Brani ih advokat koji je u SDA i jako blizak predsjedniku SDA , a Erdogan koji je blizak sa predsjednikom SDA , trazi izručenje tih istih ljudi
Vidi Nedima smutljivca. Njih ne trazi Erdogan, vec drzava Turska, smutljivce.
Znači po Bakiru treba Turskoj isporučiti ljude koji nisu nikom ništa skrivili, samo zato što uskoro-propali diktator to želi, ali će Bakir istovremeno omogućiti državljanstva i utočište bjelosvjetskim huljama i kriminalcima bilo iz susjednih zemalja, bilo sa drugih kontinenata. Šta drugo očekivati od osobe čijem premijeru je savjetnik niko drugi do osuđeni kriminalac
@kolorit Izrucio ti je socijalista i Alzirsku grupu na temelju "necega".
Erdoganu je manje-više u Turskoj odzvonilo: izgubio je na lokalnim izborima u svim velikim turskim gradovima. Bakir k'o i babo mu gleda samo svoj sitni interes, jer ako mu ovdje prigusti, najvjerovatnije će sprašiti u Tursku kod svog jarana. Nažalost kao i uvijek sve radi preko tuđih leđa: u ovom slučaju preko leđa turskih državljana koji legalno žive i rade u BIH
@kolorit pa kako ce onda sprašiti u Tursku ako je kao sto kazes : “Erdoganu odzvonilo “. Erfogan nikad nije bio jaci kao AKP partija i neka su jaki . Glup si , nemas ti pojma gdje si supalj
Sta sad kazes Komsicu, zasto Erdogana i Bakira ne pozoves na vladavinu zakona... To je ponizavanje i ponistavanje BiH..!
Treba fino Bakira otpremiti u Tursku, kada se toliko divi Erdoganu, da više sjaše sa nas taj jeftini poltron, koji i ovakvim djelima samo svoje lične interese čuva (čitaj: nekretnine i keš u Turskoj, naravno sve pokradeno od nas)
Babo je naredio gdje nes ukinuti :D
Kud ce u BiH BOLJE da su pobjegli gdje imaju lose odnose u te zemlje
Ovdje se vidi sukob moci i prava,, posto kod nas skoro i da nema pravne drzave sila uglavnom pobjedjuje. Al' dugorocno i za ovu zemlju a i za Tursku, za njihovo blagostanje nema druge do prava. Tako neka sud dobro provjeri sve cinjenice i neka presudi. I ako se pokazu greske na nasoj strain neka stranacke glave lete.
Tjeraj teroristicku bandu...
ako im nađu kokarde i chetnichku ikonografiju odmah ih šalji ;)