Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga advokata treba odma pritvoriti i poslat u Zenicu, Zika ga ceka rasirenih ruku. Ne nije u bijegu vec je samo na produzenom godisnjem odsustvu, koji ce trajati do obustave postupka.
Dalida na aparatima kao i ostatak nesposobnog tuzilastva... Nije Vam ovo igra gospodo, neko ce kad tad morati odgovarat za tu nesposobnost i sve moguce proceduralne greske koje ce dovesti da ce ovakvi kao Lejla Fazlagic ostati na slobodi cisti kao od majke rodjeni... A vi i dalje prvo obavjetavajte klix i ostale... Zasto niko ne pise da tuziteljica u sred rocista tipka na mobitel i salje informacije iz suda, za sta je i opomenuta od sudije???
Zasto niko ne pise da na 20 stranica vaseg prijedloga za produzenje pritvora 44 puta spominjete mozda, pretpostavlja se, da se zakljuciti??? To gospodo nisu dokazi a preko medija obavjestavate da ste zateceni odlukom suda da i pored 600 i nesto dokumenata oni pustaju ove da se brane sa slobode, pa valjda ste u tih 20 stranica mogli navesti nesto konkretno??? Zasto niko ne pise da advokatima odbrane niste dostavili transkripte razgovora sto ste bili duzni po zakonu nego vadite iz konteksta....
ono sto Vama odgovara, naravno opet proceduralno pravo... I sta ce biti na kraju, naravno nista jer ste nesposobni... Pokusavacete i dalje preko placenih clanaka da uznemiravate javnost i borite se za kojekakve pozicije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sreco draga,na prvi autobus za Sarajevo i dokazi da si "nevina" (mislim pravno).LP
Ma jok kakav odmor, otisla korumpirana dr olja na more preko zime u Hrvatsku
Ako nije u bijegu , otkud onda u Rijeci? Otisla da bere ljubicice?
Zar nisi upratio kad je prosle godine za klix izjavila da voli more ali ne voli da pocrni pa zato preferira da ide preko zime na kupanje kad je manje sunca.
gore gamadi u drustvu od ovih advokara nema. najgori oblik insana skolovan a gnjida i nemoralan
Nije u bijegu samo je nedostupna organima gonjenja..
Apsurdistan!!