Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek objasnio!
Zar postoji ikakav Zakon i Ustav za Sebiju Causesku Durmitorku i Sćepu Smradonćića Durmitorca?! Pa oni sa Durmitora su nama u Bosnu donijeli svoje zakone sile i mrznje.
@S4mpt A što to blokiraju, talibanu neoprani? Da na mimo procedura preuzmete vlast u kantonu kako bi ispunili želju Sebiji Izetbegović? Ljudi vam ko debili nacrtali kako ćete preuzeti vlast ali jok, vi želite preko koljena. Vjerovatno se bojite da još koja ruka ne ode. Dino vas yebe u vašoj igrici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Čim je predsjedavajući izabran protivno procedurama, zaobilazeći jedan cijeli pravni institut, takve aktivnosti su pravno ništave...". Covjek jasan ko dan. Eto uhljebi popljujete i OVO!
Drugi Fahrov toranj je presudio koji je bio cijena pogodbe i pomirenja sa Bakkirom koji je sa ovim po Avazu Bakir postao legitimni suborac za Bosnjooke i državnu stvar, a animoziteti se ostavljaju po strani a pravi krivci su Jasna Đuranović i Damir Arnautović koji treba da Plate Fahru po sto iljada
Hajmo botovi i kvazi pravnici guknite jednu hahaha
O Nedim jesil to ti
Ode sve u PM
Klixom na Klix da ovaj "placenik" laze. Advokat je placen da laze. Kad budse Evo sta je Incko napisao. (4) Zakonodavno tijelo kantona potvrđuje kandidate u skladu sa svojim poslovnikom. Ako jedan konstitutivni narod nije zastupljen u zakonodavnom tijelu, jedno od mjesta zamjenika predsjedavajućeg ostaje upražnjeno. (5) Tri kandidata koja potvrdi skupština kantona odlučuju između sebe ko će biti predsjedavajući.”
Advokat kaze: ako se jednom narodu garantuje ustavno procesno pravo da se s drugim narodima dogovara o tome ko će biti predsjedavajući, a ko zamjenici, pa ga onda zaobiđete u tome, tom narodu je oduzeto sredstvo ustavnog djelovanja. Taman! Smiljanu Viteškić su zaobišli i oduzeto joj je sredstvo ustavnog djelovanja.
da, ali tek nakon sto su skontali da su pojeli govno sa Celikom. o tome se radi, kazes da si drzavotvorna stranka a ne poznajes propise vlastite drzave. to u konacnici govori ono sto je vec svima poznato, da SDA nema niti volje a niti intelektualnog kapaciteta da vodi ovu drzavu i zastupa interese Bosnjaka, ali i ostalih naroda.
SDA po ko zna koji put prodaje državu zarad ličnih interesa. Najgori su mi ovi stranački poltroni i potrčkala koji idu okolo i melju kako SDA predstavlja bošnjački narod... Hajde što lažete sami sebe, ali zašto lažete svoju rođenu djecu i tjerate ih u propast? Uništavate sve da bi dobili par miliona markica na nekom lijevom tenderu. Fuj.
Svi su oni FUJ.
A bio je bukvalno pokretac citave drzave zadnjih godinu dana dok vampiri i grobari iz SDA nisu pokusali zajahati opet da opljackaju citav budzet po obicaju, sebi u dzep.
Policija hoce na proteste - neka idu ispred centrale ESDEA KOJA BLOKIRA KANTON ZBOG FOTELJA!
Ja intervjua i karine. Ko vam je smislio pitanja, Dino Slino ili Kemo Ademovic? Lik do u slovo ponavlja pricu koju Dino i ekipa zadnjih dana ponavljaju. I vise od pola pogresno interpretira.
Jos malo i ide zavrsni udarac - sda gubi izbore i prelazi u vjecnu opoziciju, pa neka kuci krse zakone i ustave...
Eto, čovjek je sve fino objasnio, nema šta.
Veoma jasni komentari,svaka čast g.Ademoviću
Kakvo razočarenje u ovog čovjeka. Mnogi su mislili, pa i ja, da je čovjek profesionalac, a ispade najobičniji glasnogovornik manjinske vlasti u KS. Ovim je zaista urušio svoj ugled u očima mnogih građana. Šteta.