Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se dzukela i djon obraz a pritom i kriminalac mogu uvrijediti tako da moj ifete ne sekerija se znamo mi ko su sudije i tuzioci najveci sljam koji je mogao bit onaj ne izivljeni bas isto kao oni profesori na fakultetima sto seksualno iskoristavaju studentice radi ispita fujjjjj,cuj uvrijedio ga covjek kojem 3 godin tuzioci pljuju po mrtvom djetetu
koje lazi pravosudja na branioca ..
Na momenat zastanem i pomislim kako je samo Murizu , valja ovo sve izgurat, sina ti nema i znas sta se desilo a slusas skroz drugu pricu tuzitelja koji pokusava sviju ubijedit u sasvim drugu priču .. j#bena situacija, da mu dragi Bog da snage da izgura i da na kraju bar toga što se tiče bude miran ako miran uopšte u ovakvoj situaciji možeš biti ..
Bogami g. Feraget trebate se pričuvati malo, Jer i sami vidi Te kakve se stvari dešavaju kada neko zasmeta političarima iz RS, oni za drugo i ne znaju nego da ubijaju one koji nisu njima podobni. Nekad me strah i mojih komentara koje objavljujem da se ne nadjem na njihovoj meti. Ali ničija nije do zore trajala, pa budite ubjeđeni da neće ni vaša.
Svaki pretres se snimi tonski zapis kompletnog razgovora u sudnici .Prema tome što se zamaraš sa budalaštinom.
očito zajedničkim snagama (sa dodom) ti pripremaju teren da te skinu sa slučaja i jednog i drugog jer im počinješ smetati
tuzilastvo u sluzbi par ratnoprofiterskih mafijaskih familija...