Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nam zakone kroji i ko nas predstavlja, dobro je iko od nas ziv.
Feragete nije covjek nista pretjero nedo bog da je niko na njegovom mjestu kako bi se vi osjecali!! Dodje pravda i ona odozgo ako nedodje ovozemaljska!!
Kazes 280 dana ga nisu hapsili (a realno mogli su jer skupovi nisu bili najavljeni) a eto toliko su mocni. Logike u mp3. 280 dana nisu pokusavali da sprijece policiju koja je sudskom odlukom uklonila ono sto je uklonila s trga. Da zelembac Drasko nije pokisao da ukrade paznju na sebe...ne bi bilo hapsenja ni 25.12. Jebe mi se za Dodika i bilo koga ali ovo je vec smijesno.
Cuj advokata ,,moze pretjerati,, zakon je zakon,a to nisam procitao niti u jednom pravu.Jadan je onaj koga ti branis.
Covjek jos uvijek u jadu sa strepnjom ceka razvoj dogadjaja dok mu ovi montiraju citav proces. Ne znam koliko se odlazak u hajduke isplati na ovim vaktu u kojem zivimo.
A od čega je u strahu, sam je rekao da se ne boji nikoga i da će poginuti za svoga sina....
Kad jedna politička zajednica nastane na zlu i nasilju, time se institucionaliziraju nepravda, laž i kriminal, pa i samim postojanjem takve političke zajednice dolazi do novih zala. Zlo koje je devedesetih godina počinjeno u ime Republike Srpske prema pripadnicima drugih naroda, vraća se svojoj kući i počinje proždirati vlastitu djecu. To zlo svoje korijene ima u genocidu, etničkim čišćenjima i ratnim zločinima i ono neće nestati dok ne nestane RS-a.
Vise se je bojao Armije BIH pa je prevazisao!!
Nek oni tebe nisu likvidirali, toga sam se bojao. Da si ostao još koji dan i to bi se desilo. Čekaj da prođu praznici, saberi se i ponovo na ulicu. A možeš i obići neke evropske institucije dok si tu.
Počeo je opasno da grize po strukturama vlasti. Najsigurnije mu je da bude na po trga i u žiži javnosti. Ovaj potez je jako loš. Prvo će ohrabriti one protiv kojih je protestirao cijelo vrijeme a drugo, lakše ga je sada likvidirati. Trebao je ostati dosljdan. Ali i njegovo je otkucalo. Prodali su ga poltroni za fotelju!!!
Ima pravo traziti istinu ,ali nema pravo oduzimati pravo drugim ljudima da slave NOVU GODINU...ko je on da prijeti kako se u Banja Luci nece slaviti Nova godina? On ne zastupa ljude u BL, tako da nema pravo ni da prica u njihovo ime, prevrsio je sve mjere sa tim, idu ulicama i vicu pravda , ako se ne slazes, verbalno te napadnu..licno sam vidio slucaj...ne on ali ljudi iz te grupe..to je vise preslo u bezobrazluk...pravda se trazi na sudu, nasem ili medjunarodnom..
Ako je ne možeš dobiti na sudu jer su svi korumpirani, moraš je tražiti na ulici. Zbog empatije i boljeg sutra Vas i Vaše porodice, javni doček nije primjeren. Privatno je nešto drugo, u svom domu, ali javno - ne. Zbog morala, zbog ljudskosti, empatije, budućnosti, poruke zločincima...
@komentator111 ako ne mozes dobiti na sudu RS, ides na sud BIH, ako su i tu korumpirani, onda idi na medjunarodni sud, svakako ima para, iza njega stoji opozicija, fnansiranje advokate i eto rijesi se sve...tamo nema nasih sudija pa neka oni to rijese, a nas da vise ostavi torture koju nam namece svaki dan,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otišao lik na Havaje 10 dana na odmor
Otkud odjednom strah? Nakon toliko mjeseci... Ovo nešto nije ok.
Pa toliko mjeseci nisu tukli građane po Banja Luci. Da je ostao još koji dan likvidirali bi ga sigurno. Puna Banja Luka kriminalaca u civilu sa namjerom da prebijaju i plaše ove što protestvuju.
@Simply_Red Možda i jeste tako... Ali, ne liči mi on na nekog ko se uplašio i pobjegao... nikako.. ne znam...