Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Bošnjak,. jezik mi je Bosanski, vjera mi je Islam..............kome god ovo smeta da Bog da umro do svanuća
samo nemojte odustajati dok nedobijete svoja prava!!! Svako ko moze pomoci ovim ljudima pozivam da to ucini ili u novcu,hrani ili na neki drugi nacin da ih podrzi a najbolje bi bilo kad bi nas se okupilo tamo 20.000 hiljada pred to sranje od OHR-a pa da vidimo jesuli onda ravnodusni!!!
Pokušavam shvatiti. Smetaju Vam dvije škole pod jedim krovom, gdje učenici imaju pravo izbora...smetaju Vam što djeca u Konjević Polju nemaju pravo na bosanski jezik, isto kao što SRbi i Hrvati u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Bihaću ( gdje su god bošnjaci većina ) nemaju pravo na hrvatski jezik i srpski jezik??? Bojim se da Vas je OHR pročitao
i treba da eskalira sve kad nema pravde,ljudi mora se za pravdu i prava namucit i uciniti napor,pokrenite se,za dobrobit sviju
Ne daj te se ljudi. Ovaj Đile (Muhizin Omerović) je lav. Preživio je Srebrenicu i nakon prijetnji smrću je izjavo je: "Ubili su me '95, ne mogu me 2x ubiti"!!!!!