Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska osveta sledi i napustanje BiH
Ne ulazim u Oriceve djelatnosti nakon rata ali je ocigledno da je optuznica o ratnim zlocinima montirana. Svjedoci tuzilastva su bili kontradiktorn i sami sebi u svojim svjedocenjima a cak su i vojnici tzv vpc svjedocili da zlocina nije bilo. Bar ne od Orica licno, dakle ocigledno manipulisanje i podvale ne rade. Izjednacavanje odgovornosti takodje nece moci jer su cinjenice poznate i nepobitne. http://pescanik.net/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice/
Sta ti dođe Dragan?
Kako će i biti kriv kad je zdušio iz Srebrenice i založio stanovništvo, nakon što je dobio takav nalog od Alije. Nije kriv
Naser Oric ratni zlocinac i pobegulja iz srebrenice ! Idemo Srbi nezavisnost Republike Srpske, necemo da zivimo sa zlocincima i ljubiteljima zlocinaca.
a šta je sa zločincima i ljubiteljima zločinca iz sopstvenih redova? kako sa njima živite?
@SheRainee Mi smo svoje osudili !
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
očekivali smo i mi koji nismo pratili.....
glupi ste vi bosnajci...uvjek letite srbima a pogotovu dodiku na rudu....:)...da ste bili mudri osudili bi nasera na 7-8 godina...uracunali mu sudjenje i on bi izasao iz zatvora za 2-3 godine.....ovako ste syebali sami sebe i dali srbima povoda za sledece akcije....sada ce svaki srbin sto se tice suda prvo prikazati bakirovu izjavu kada je porucio naseru da ode na sud jer nece biti osudjen....:)
@BosanskiKraljTvrtko ...hahahahahaaa....ajd ti sad slavi...a onda ces se uvjeriti da nema vode na pipi a ni trave vise nema da se pase...:)