Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adnan bog i batina,jedan dijelic njegovog uspjeha mi bi bili svaki Sejkovi..
Adnane, volim te i legenda si... ali brat bratu, lahko je otici vani i uspjeti pa doci ovdje i ubjedjivati narod da ostane u ovoj rupi. Najbolji savjet koji covjek moze dati ovom narodu jeste da odu odavde, zarade puno love, otvore neki biznis vani, i dodju barem ovdje na ljeto pa nazad. Nema od BiH nista, ista prica za ostatak Balkana. Sve pametno je vec otislo.
neka svako odluci gdje mu je bolje
Praviš ti biznis za sebe, a ne za 20-25 ljudi. Hoćeš li im dati normalne plate, normalno radno vrijeme, normalan godišnji odmor, kao i ostale normalne privilegije koje bi radnik trebao da ima? A ne platu od 500-600 KM i 250 radnih sati i moto šuti nek se samo radi.
E jest mi ovaj odvratan ne mogu ga smislit orgunalni dijasporac kad je u svabiji ni ne prica bosanski a kad dodze dole ovo je moj zemlja ja bi pogino ako dodze rat opet ko i svi ostali dijasporci trla baba lan neka te gore kume ne trebas nam FELIXE STURME!!!!!
Čovjek koji je otišao vani i postao uspješan, došao da kaže kako mladi ne trebaju ići vani.... Mjesto gdje paranormalno postaoje normalno....
Kako je mogao otići vani kad je rođen u Njemačkoj?
I ja evo sjedim u tudjoj drzavi nisam se mogao zaposliti u svojoj i pricam kako trebaju ostati u bosni mladi zivjeti...ma bjaazi, pricaj za sebe, svako odlucuje o svom zivotu
Kao sto si i ti ostao, tako i mladi trebaju ostati.
On nije mogao ostati. Rođen u Leverkusenu.
Svaka cast Chata!!
U poslovnom poduhvatu, neće to biti vraćanje duga domovini nego odlična prilika da se zaradi na osnovu njegovog branda u BiH. Ali, bez obzira na to, svaka čast zbog investiranja i otvaranja radnih mjesta. Za one koji su zainteresovani, Danska ima program za dobivanje boravišne vize i moguće imigracije na osnovu poslovnog poduhvata (odobrava se na osnovu poslovnog plana--uz vlastito finansiranje). Ako je neko zainteresovan: www.startupdenmark.info
Pogrešno ste protumačili. Pored toga, za odredjeni tip business-a, "zemlja" je kao zemlja u koju se nesto sije, i, kao u slučaju različitih tipova pogodnosti zemlje za različite sorte povrća, nije svaka zemlja pogodna za svaki tip biznisa (jer, nije pitanje samo lokacije, nego cjelokupne poslovne infrastr. koja omogućava firmi da opstane i izraste u konkurentu firmu, sa perspektivom za rast/zapošljavanje. Recimo, u zemlji BiH, ne uspijeva hurma, ni proiz. raketne tehno. @VlaskiSkutorskiJezik
... i onda, kada se stvore uslovi, kao Adnan--kad pusti korijen i izraste u zdravu, opstojnu biljku, može se okalemiti dalje. :)
ne seri majmune mucas maternji jezik i ti govoris kako mlade treba potaknuti da ostanu ma mars
rece nama "njemacki" boxer
Normala.. nek guraju po 30 godina na birou rada dok djeca od goozonja studiraju vani ili ne studiraju uopste pa zauzmu ljeziljebovicke pozicije dok se ti znojis zadnjim baabinim parama da zavrsis studije.. pa pravac biro.. Adnane dobar si covjek al ne dipr o tome sunca ti..