Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno je sada pljuvati kad vas je čovjek razotkrio!
Znam ovog covjeka - Admira. Pravi jedan gospodin i ljudina.. I u pravu je ovdje.. a vi botovi nastavite pisati sta hocete.. ovo je divan teren za vas..
Pljuvanje su optužbe bez osnove, kao recimo da je pomenuti "Osmica" baš direktor OSE. To nigdje u snimku nije pomenuto već su novinari i čitaoci sami donijeli zaključke i ispropagirali svoje viđenje. Ja poznajem još dvojicu sa istim nadimkom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cekaj malo pricipijelni...pa sto ti nisi prijavio Efendica kada si prvi put saznao za to???
Njihova teorija je uvijek da je kriva kamera ili mikrofon. Oni nikad.
Mulaosmanoviću ti si sda MAMLAZ.
Onda si i ti tako radio.
I šta sad? SDA i Asim nisu krivi? Treba im oprostiti jer i ostali su korumpirani? Zemljo, progutaj nas...
Naravno da Asim nije najveći negativac ....već samo operativac ....mali koji sluša ....Svi znaju a prave se budale ...znaju čija se pika ...ko kosi a ko vodu nosi ...
Znači, krade se masovno na izborima
samo posmatraci,po mogucnosti stranci na izbore i sestrici daj.amidz vozdrica
Ma samo zbog načina kako priča, dovoljno bi bilo da se kaže: doviđenja i prijatno!!!! ;)
Ma nije lopov onaj ko krade, već onaj koga uhvate !!
Pa jedan nebio eto sam kažeš ima vas koji znate i za druge,pa bolan nebio ako znaš ukaži na njih to što šutiš misliš da si ok.Ti šutiš da bi mogao kad ti zatreba nešto kod tih likova i iskoristiš to što znaš kakvi su.Znači ti si jad ko i ova gore četvorica i prijabi se svom predsjedniku neka te sankcioniše ...
Veliki pozdrav za Admira ,jedan jako dobar momak ,buraz svaka čast što si iskoristio pamet i veliko srce ali pogledaj oko sebe ,koliko ima pametnih i poštenih pored tebe .Licemjerje i pakost su slika i prilika stranke a bogami i naroda?
To to, Hajde počnite izdavati jedni druge, ionako ste korumpirani do srži pa bi izdaja bila čišćenje za vas.
Koliko moraš biti glup pa dodavati na kamaru još prljavog veša na koji su se zatvarale oči? 😏
I Efendic je mutan.Treba i on odgovarati.
Godinu ste cekali novu VKS samo radi novih udomljavanja. Stavili ste moratorij dok sjednete, a kada zauzmete stolice skinucete moratorij za zaposljavanje jer treba ispuniti obecanje prema onima kojo vam dadose to mjesto.