Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Financijska podrška je pohvalna, al bilo bi još bolje da se apelira na državni nivo vlasti da podrži ljude i logistički, a i da izvrši realnu distribuciju opterećenja.
odmogao si ti i tvoja ekipa policajcima MUP-a KS koji su čitav rat nosili pušku u rukama, branili narod i Državu, nekako skuckali škole od 180 SCT bodova (jer nije moglo više valjalo je pravit kuću, djecu odgajati...), sad nemogu nikad napredovati i dobiti čin ml. inspektora jer je u pitanju STRUUUUUKAAAA, al zato vaši kriminalisti završe i hop poslije godine ml. inspektori. Hvala NiP-u, valjaće vam to na izborima.
@profesor šlajdranja ti ljudi rade za razliku od bezbroj demobiliziranih boraca koji ne rade nikako, a da struka treba za cin inspektora treba, zbog toga sto je nije bilo, zato nam je ovako stanje u policiji. Izvini, ali ne moze jedan policajac pozornik vrsiti uvidjaj i istrazivati organizirani kriminal!
@dobri čovjek; da su ikako mogli da ih ostave i bez posla poslije rata papiraši bi ih ostavili, al nije ko imao osiguravati trase svakoj šuši koja je dolazila, tom prilikom su ti policajci znali stajati po 12,15 sati, živi bili pa vidjeli al stanje nije lošije od juče, nego se pogoršava od kada je ukinuta policijska škola, i od kada dolaze ml inspektori poslije godine poluškolovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte nas više ovako podržavati, ko Boga te molim !! Podržavajte nekog drugog, mi ćemo se eto već nekako snaći....
Joj sto ne mogu ovih feminiziranih likova,isto hinjavci...