Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealno bi bilo da se sadasnji centar za kulturu malo preuredi i da se nadju adekvatne organizacione jedinice koje ce ga ciniti pristupacnim svim mladim ali i starijim generacijama... Da vam daju neki drugi prostor, mislim da je nemoguce... Isto tako se iskreno nadam da ce cijela javnost saznati sta se desava sa vezirskim konakom koji je nekada bio mjesto u kojem su stolovali svi travnicki veziri a sada je mjesto gdje se dzankiji regularno lupaju i sta ja znam... Ako to neko smatra dobrom promocijom turizma (igla u venu) i (ne) otvaranjem novih radnih mjesta ok, ali onda ja zaista nista ne znam... Lijepo je to sto Muzej radi sa starim gradom i kucom Ive Andrica, ali kad treba zapeti za ono sto bi bilo nezaobilazno u travniku, vezirski konak, onda ih nigdje nema, na zalost... Mislim da su i mladi u Travniku jako inertni i da nista ne rade po svom/svom pitanju. Zasto cekati da vam neko sve \"ustima\", imate organizacije preko kojih mozete djelovati... Hvala.
\"Nadam se da cemo mi mladi dobiti mjesto za susrete i druzenje\". Sve jedna te ista suplja prica u svim gradovima, svi traze nesto isto kao kafic a da se ne zove tako. Samo da se raja tu moze sresti i supljarit po cijeli dan...
Glasao sam za \"drugog\" Admira ali zelim da dam punu podrsku novom nacelniku. Iskreno se nadam da ce se stanje u nasoj opcini promijeniti na bolje. Nadam se da cemo mi mladi dobiti mjesto za susrete i druzenje, takodjer se nadam da ce se kulturni i zabavni program kakvog smo nekada imali vratiti. Nadam se da ce opet institucije, udruzenja... iz Travnika donositi medalje i biti pocasni gosti na mnogim festivalima i sl. Takodjer se nadam da cete smijeniti dobar dio uposlenih u opcini koji su odavno za penziju i zaposliti mlade, obrazovane, ambiciozne, inovativne, kreativne, zeljne dokazivanja, perpektivne... i sve naj ljude. Nadam se da cete pomoci organizacijama i ustanovama koje se bave pitanjima mladih, kulturom, promocijom turizma i sl. Naj iskrenije se nadam da cete donijeti odluku o DANU OPCINE TRAVNIK I ZA TO VRIJEME UZ POMOC GORE NABROJANIH NAPRAVITI BUM, pa makar taj jedan dan, ali BUM, jer mi to mozemo, mi to hocemo, mi to zelimo, mi to trebamo i mi cemo to uraditi !! Hvala.