Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB je petokolonaška stranka, koja radi u dosluhu sa HDZ-om i SNSD-om, to je i pticama na grani jasno. Ovaj je neki dan izkavio da Bošnjaci ne trebaju da se petljaju u izbor Dodika za člana Predsjedništva. Šćepo i SBB su trenutno najveća pogan
Opcenito govoreci - sta ce vam oruzje u kafani,na ulici...!? Pucati na javnom mjestu je suludo,metak lako moze da zaluta i ubije nekog a posle? Poslije nema opravdanja!
a šta bi rekli za srajevski mentalitet po pitanju nosanja naoružanja po lokalima i drugdje, kako ono kažu, "nema pištolj, nije normalan"
Sve je ovo ispolitizirano, predizborna klasicna.
Pucao je i gotovo... Tako pjan da je ubio sta??? Poslije j... nema kajanja
Nema kajanja, al ima kopanja.
Mislim da je sve ovo previse ispolitizirano.I preuvelicano.
preuvelicano malo sutra.ta Dzamija je u ratu srusena pa napravljena uvjek slucajno..preuvelicano..kako se niko u Sarajevu ne zapije u Strsmajerovoj pa ne opali u Crkvu.oni su al baš sve džamije srusili.mi nijednu crkvu nismo, i oni opet kazu nismo mi, a da se ovo u Sarajevu desilo pa mogu samo da pomislim šta bi bilo.mislim dno dna je i jedno i drugo al tako je.
@CampaCT Da se pitalo SDA samo, rusile bi se i Crkve, ali nije SDA sa svojim ovcama branilo BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)