Komentari (1137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tvoj predsjednik, može nekoliko riječi o njemu?
Kako sam cuo na arapoviceve oci je zgurdumio
@dreamm Mocni bosanci se nalaze na zapadu..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne kontam bosnjake koji podrzavaju ovaj kartel i leglo krimosa?!
@Sehovic Selver Lijepa i pametna,za razliku od Vašeg Bakira , Kakira, Penisa i raznih uhljeba. Ovo je budućnost BH politike, dosta više ovih starohana i baba. Moj glas ide ovoj gospođi na kojoj god listi bila. Bravoo Adisa
koji kartel? ima ih više?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gospodja Adisa je ocit primjer kako zensko moze napredovati u politici ako nije sputano svaka cast
Primjer inteligentne, savremene i emancipovane zene. Bravo!
Prava žena za bolju budućnost ove države
Podrska za gospodju Adisu. Prava dama, za razliku od ovih trenutnih na vlasti koji su sve unistili. Ali se nadam iskreno i vjerujem da vam je kraj u oktobru!
Da istina smeta kada se kaze javno najbolje znaju SDA i HDZ.
prava zena na pravom mjestu! podrska Adisa!!!!
naprijed FAHRO
naprijed SBB
SDA šta god učini, učini pogrešan korak... Još jedan dokaz da ljudi iz SBB-a znaju šta govore i rade, potkrijepljeno dokazima i djelima.
Podrska za Adisu ovakve politicarke trebaju Bosni
A sto se brisuuu pozitivni komentari nije humano. Pa mozete li nize pasti?
SBB apsolutni pobjednik na izborima u oktobru ova SDA pogubila kompas totalno
SDA nas je bacila u cosak evrope gdje niko nije pozeljan zbog svojih sebicnih ciljeva i svaki svoj problem i svako svoje ne ispunjeno obecanje prebacuju na druge i svi su drugi krivi a oni nisu za sve negativno u BiH je iskljucivi krivac SDA jer oni vladaju zadnjih 26 godina a kad u oktobru ode SDA stranka u politicki zaborav BiH ce uz SBB krenuti u bolju buducnost
Svaka cast gospodji Arapovic na detaljnoj analizi drustvenog i politickog stanja naseg drustva i drzave! Napokon zena koja fakat obrazovana zna o cemu prica! Zena dijagnosticirala i propisala terapiju! Ko je je imalo intelegentan shvatice o cemu zena prica! Dostojanstveno i sa mjerom! Svaka cast Adisa!
Puna podrška za gospođu Arapović, samo naprijed.