Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika i prilika morala tzv. civilnog drustva u BiH. Valjda cemo je prestati gledati na TV u ulozi eksperta
a i njenog muža sveznajućeg.. bar neka korist od ovoga
Ja ću uvijek rado pogledati, vrh treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SBB = najvece zlo od svih stranaka. Nijedna stranka do sada nije bila u vlasti i imala preko 1000 pozicija a narodu pljuvala po inteligenciji pricajuci kako nisu u vlasti. Toliko su do sada lagali i mijenjali stranu da su i sami svjesni da lazi iz Avaza sada prolaze samo kod neznatnog broja najvecih debila. A ovo je vrh licemjera. Ranije je isto Avaz pljuvao npr. po Damiru Arnautu kada je bio sa Silajdzicem, pa kada se prikljucio SBB-u postao je bezgrjesni andjeo.
U ovom SBB-u barem ima zena na bitnim pozicijama, a u SDA samo muskarci. Ne volim tu sovinisticku politiku SDA da su zene za kuhinje.
Sve si slagao jer si nepismen ili neznaš čitati latinicu.
propala aniticarka
sad ce i muza uclaniti u sbb haha.samo licni interesi su upitanju.spremaju se za izbore pa joj radoncic obecao dobro mjesto na listi
Za muža izgleda treba da Šćepo izdvoji veću nekretninu ili keš.
ovo je vise nego smijesno.dosadasnja tzv. kriticarka vlasti,sad u ulozi te iste vlasti.fuj
najvaznije da plata ne kasni.
Support za gdju. Profesoricu - koalicioni partner je ojacan.... Sto je pokazatelj da bosnjaci idu naprijed - Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.
KO GOD BOLJI JE OD KRIMINALNE SDA,KOJA JE BUKVALNO PIJAČNA TEZGA,A NA TOJ TEZGI SAMO U PONUDI BOŠNJACI KOJI SU ZADUŽILI BOŠNJAČKI NAROD I STOLNI BOŠNJAČKI GRADOVI TIPA MOSTARA,SREBRENICE,STOCA... I NARAVNO SRBI I HRVATI U ULOGAMA GLAVNIH KUPACA!
Ne zna se dotaknes li vece dno od clanstva u sbb stranci. Nisu ni drugi bolji, ali avaz je najvece zlo koje je pogodilo bosnjake. Za druge znas da su otvoreni neprijatelji, ali kolko avaz truje ovaj narod, to je neopisivo. Prljavi clanci, udarci ispod pojasa, kleveta, uvrede....krase ovu ''novinu''. U avazu samo crnjak, samo dubioza, samo propast. Ima u bosnjaka i uspjeha. Nisu svi u sda. Ali to konstantno trovanje je nesto sto osjetis da obolijevas, a ne znas odakle.
E eto napokon da se otkrio Rašicin džemper ja sam konstantno upozoravao da joj muž uzima đe stigne samo kritikuje ko dadne a SDA neda hahaha
E eto napokon da se otkrio Rašicin džemper ja sam konstantno upozoravao da joj muž uzima đe stigne samo kritikuje ko dadne a SDA neda hahaha
Od Bosne nikad nista vise . Ono sto je valjalo otislo je davno iz Bosne il se sprema da ode..ostaju samo oni koji gledaju kako da zakinu drzavu ili radnika...
Otisli su pobjegulje, gospoda, pametnjakovici. Pa im sad krivi ovi sto su branili zemlju... Ko pobjegne, ja bi mu oduzeo imovinu i zabranio povratak.