Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nema kada su se dogovorili da Baketov zet Berberovic dobije svaki milionski posao. Grad su cuvali kao zarobljenike jer nisu znali ko iz SDA ce dobiti milione !
sve je to SDAovska marva
sve SDA uhljebi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Covjece cime se hvalimo, sto nema vode u godini u kojoj kiša nije prestala padati na 24 sata
@d3xt3r,Lopovi i tlačitelji naroda iz kriminalne organizacije SDA se hvale velikim uspjehom jer nemamo redukcije vode i pritom bezočno lažu.
@MiIfhunter Gdje to?Nisam primjetio
Nema, nema... nema sta nema!!!! O kojem ti Sarajevu pricas? Gdje nema redukcija bolan?
Ruku na srce, ako cemo posteno, problem redukcija vode je rijesen u doba Dine Konakovica. Sad ce i botovi i nebotovi oplesti, ali nema veze...
Dodje jesen kazu vise nema kvarova ni redukcije. Dodje ljeto odjednom kvarovi i redukcije. Razlog zasto nema redukcije je to sto su rezervoari puni. Vidimo se sljedece ljeto.
Kako ce bit kad je nema nikako.
Ovaj sda vise i nema kadra. Samo gore i gore dzibere postavljaju
Eto ti si papće zaslužno za to.
Na žalost premijer nam daje netačne informacije. ja nemam vodu poslije 00:00, a pozivam premijera da me posjeti kako bi oprao ruke naravno iz kanistera. Možda vodovod ne zavrće ventile za vodu ali isključuje pumpe tako da je to meni također redukcija. Dok vodovod štedi na troškovima el. energije u isto vrijeme građani el. uređaje mogu koristiti samo u periodima više tarife, jer u toku dana kada je niža tarifa el. energije većina je na poslu.
Hladno slaga frajr al hladno
Sta ce sad ovo dvoje-troje jadnika koji stalno pljuju po Sarajevu kako je fekalistan i nema vode pisati :(
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/rekordan-broj-kisnih-dana-u-junu-i-julu-u-sarajevu/308409
Sto slaga levat ja evo sad vode nemam
Ja bi samo volio vidjet strukturu uposlenih. Koliko je Majstora i Inzinjera, koliko Administrativaca, a koliko uhljebovaca.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/rekordan-broj-kisnih-dana-u-junu-i-julu-u-sarajevu/308409
nema ni sarajlija pa sta saddd
Joj hamo vid mu glave. Ovaj sta je dotakao to je i bankrotiralo. Srecom kasno dodje. Prvo kifla i onda kad pomislis da sda ne moze gore oni posalju ovoga delegata.
Ma nemoj.Ja citavu proslu sedmicu nisam sastavila 24 sata da imam vodu.Jedan kvar prave 24 sata.Vise radnici sjede nego sto rade.Nigdje ne zure.A hocete vodu da vam platim iznad 25 km svaki mjesec.Ma sramota.Stidite se.