Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa bolesnom kćerkom protestuje, ovo je tugaa....
@DuseVamSmrde pa brate ti si stvarno bolesna osoba, molio bi Klix da ovog bolesnika pod hitno banuje Unaprijed se zahvaljujem
@DuseVamSmrde i tebi duša smrdi... i to pravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Covjek je ostao bez najmilijih i ne trazi nikakvu pomoc niti sadaku samo da radi i da zivi od toga kakvi kreteni mati mila!
pa sta ako je odradio pripravnicki..neka trazi posao na drugom mjestu..i ja sam iz sehidske familije, zavrsio sam ecc i radim kod privatnika za 800 km..mogao sam isto ovako protestirati i traziti posao u EP..
Sramota, nevidjena sramota u ovoj drzavi. Adele, da imas KESA, rodju na polozaju ili da si Adela sa dobrom guzom radio bi, ovako nista! To je nama nasa borba dala, sve sami kriminal, FUJ!!!!
Dno smo odovano dotakli!
elektroprivredu prodat jer je svakako u vlasnistvu vladajucih stranaka pa bilo to sda, sbb ili sdp. vidjeli smo sve od grabovice i zena koje je zaposlio od sdp klijentele pa do sda-sbb direktora koji se sad povlace po sudovima. mamicu im hebeem!
Kakva tuga
Iskreno se nadam da ce se bar neko osvrnuti
Mnogo je ovakvih tuznih prica.Nadam se da ce covjek naci svoje zaposlenje i raditi i zaraditi svojim rukama.Tuga
sjecam se ove vijesti od prije par godina...frajer nije uzeo pare za odstetu jer su mu rekli da ce dobiti radno mjesto u zamjenu za novac..sada nema ni jedno drugo..al sam je kriv, mogao je uzeti dobre pare i prst u uho
Ti mislis da bi mu dali 130.000 KM. Ti si lud onda... Covjeka su prevarili tom pricom kako ce mu dati posao i na kraju ga izlevatili..
Rezrvisano za parazite, koji kada odu,zamjene ih dva nova.
jeb.m li ti alija kosti tvoje
@iskreni1posteni haman da je Alija tebe dobro naguzio 😂😂
Zašto je od svih stvorenja na ovoj kugli zemaljskoj samo čovjeku dato da može zamrziti svoj život?
Pa vlast i ostala politička svita se zaista poigrava sa ljudskom psihom. Da li su svjesni šta su ljudi koji su gladni, siromašni, bolesni, nezaposleni, obespravljeni, poniženi, uvrijeđeni, bijesni, ljuti itd., itd. zajedno sa svojima porodicama u stanju učiniti?? Bagro politička, BiH je vulkan koji samo što nije eruptirao, dosta je više nacionalima i religija, narod će se ujediniti bez obzira na nacionalnost i napravit će generalku da ćete trčati i pišati, plakati mamicama
Naša stranka će pokrenuti incijativu da se zaposli neko sa Pala ili Sokoca umjesto ovog bošnje.
BOŠNJE MINUSAJU, ALI TAKO VAM JE TO.
@SabinaDudlic Čiji li si plaćenik? SDA ili SBB?
"Iako zna da bi posao sa svojom strukom mogao naći u zemljama EU, ističe kako ne želi otići iz svoje zemlje i napustiti majku, suprugu i troje djece." Kad si glup. Samo ti glumi patriotu.
Elektroprivrede morat ces mi vratiti pare za prikljucak struje koji Sam vam ko demobilisani Borac morao platiti Lopovi Hocu svoje pare nazad