Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istjerajte Masica, Sasu i Neku pa ce nesto mozda i biti od vas, ovako samo tonete dublje...
Smanjite penzije i to napola izgleda da su prevelike ,od 400.000 penzionera nemaju ni izbornog praga.
Acimovicu, preuzmi SDP u RS-u, i sve iznova pocni praviti. Imas 4 godine da napravis pravu stvar. Prvo sto treba jeste da sve ove sto su bili nosioci aktivnosti PEB u RS pošaljemo u penziju. Oni su svoju snagu pokazali... Nisi valjda sa Enesom Suljkanovicem ocekivao promjene i rezultat. Ima nas istinskih socijaldemokrata u RS-u koliko hoces, samo nismo mogli sa ovim koji su dozivjeli debakl. Ali nas jos uvijek ima... zovi i doci ćemo!
Ako je izdaja vlastite kulture i nacije uslov da meni i mojoj djeci bude bolje, onda, gdje treba da potpišem. Ma nema veze, za koju godinu i ovako i onako se odričem BiH pasoša. Nisu ove ovce vrijedne mog vremena i truda, ovce su za šišanje i držanje u torovima, oni pametni i sa imalo soli u glavi odlaze ili su otišli, pa me baš zanima ko će vam puniti penzione fondove.
Poslije svega toga, kad bude da gore biti ne može onda će se zaratiti, jer je "druga strana" kriva što ste birali iste 25-30 godina, pa će vas čobani onda poslati na klanje, jer ste to, stoka, kurbani za "više ciljeve" i opet sve ispočetka. Ako je nekoga ova poruka uvrijedila ili iznervirala, onda je to samo pokazatelj, i ti si ista ta stoka...
A znaći negator Ustavnog suda bi da žrtve genocidnog entiteta rade na izgradnji genocidnog rezervata kojim im je pobio sve najmilije, srušio sve što su imali i dan danas im oduziman sve prava gdje god stigne i kad kažu da to neće onda ih on kritizira kao rušitelje!! Jebilo ti Nikšić mater četničku a ti njemu crveno lopovsku!
Ako je covjek napustio dobro plaćenu poziciju u Briselu da nešto ovdje pokuša treba vjerovati da je iskren. A znam o kome govori kad kaže "Hapsi-ruši Che-Gevara". Ono pokazivanje lisica u dvorani u zenici je diskvalifikovalo SDP kao ozbiljnog političkog subjekta.
U RS I ZAP HERCEGOVINI TKZ GRADJANSKE OPCIJE ILI LIJEVE STRANKE NISU DOBILI NI 2% GLASOVA A U MJESTIMA GDJE ZIVE BOSNJACI IMAJU 10 TIH LIJEVIH STRANAKA PA CAK 2010-2014 I POBJEDJIVALI , STA HOCU DA KAZEM MI BOSNJACI PAMETI NIKADA NAUCITI JER KADA PRVI PUT U RS ILI ZAP HERCEGOVINI LIJEVE STRANKE DOBIJU 20% GLASOVA EVO MI BOSNJACI CEMO ZABRANITI GDJE SMO VECINA NACIONALNE STRANKE ALI EVO 28 GODINA U RS I ZAP HERC NISU NIKADA PRESLI 5% PAMETNO DOSTA
@VelikiMahnitu VJEROVATNO SI U PRAVU ALI MOJU PORUKU SI RAZUMIO
@izgodaninezgodan SNSD - DODIK LJEVICA HAHAHAHAHAHA DAJ MOLIM TE . U FEDERACIJI JE 2X POBJEDJIVAO SDP A U RS NEZNATE STA JE GRADJANSTVO ILI POSTIVANJE RAZLICITOSTI
Ovom prilikom pozivam sve mlade Sdp-ovce da se dignu i iz Sdp-a izbace Nikšića,Bijedića, Mašića i još par ljudi. Bogićevića uzmu za Mentora i vrate Sdp na pravi put.
I DA TI TVOJI SDP ovci IDU U BANJA LUKU , TREBINJE , LIVNO , SIROKI BRIJEG , DOBOJ , ZAP MOSTAR , BIJELJINU PA ISTO STO ZNAJU BOSNJACIMA PRICATI U TUZLI , SARAJEVU , ZENICI NEKA ISTO KAZU TO U RS I ZAP HERCEGOVINI