Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STA JE SA NAMA KOJI SMO MOBIRANI SVAKOG DANA OD STRANE POLITICARA.... ???
Mrak u ovoj državi je svakim danom sve mračniji. Ali svemu jednom dođe kraj, a kad ovo pukne, jako će boljeti.
@ReinaR Svaki narod zaslužuje vlast kakvu ima šta će nepismenom i glupom narodu,pametan,pismen i obrazovan vladar?
Mislim da bi KLIX trebao provjeriti tačnost ove tvrdnje iznesene u tekstu " Inače, Nešićev kandidat Mlađen Božović, koji je preko noći postao prvi kandidat za ministra za ljudska prava i izbjeglice, je široj javnosti poznat jer je nakon višegodišnje borbe izgubio spor na Sudu BiH nakon što ga je za mobing tužila Irina Lovrić. ."
A sta je sa Irinom Lovric koja je uzimala pare ma osnovu lige antikorupcije gde su je izbacili 2015? A sta je sa Irinom Lovric koja ucjenjuje Narod... A Sta je sa Irinom koja je pokusala manipulisati Njemacku pa je zaustavila gospodja Elfida Avdic koja je tuzila za uvredu, napad, kojoj je pokrala stvari i Novce....u Njemackoj pod Azilom?
IRINA LOVRIĆ išla si u FIS VITEZ da od gsp Pere Gudelja tražiš novac. Priznaj ako imas hrabrosti koliko ti je novca uplatio na račun tvog fiktivnog udruženja !
Pitanje za Irinu Lovrić : Kako se obilno pozivas na oca koji je navodno poginuo kao borac , a ne kao civil ( iako cinjenice govore da je poginuo kao civil ) imaš li hrabrosti se izjasniti da li je to tvoj bioloski otac ili .... ?
Dok kleveće druge osobe Irina Lovrić krije da je vanbračno dijete i da joj je mama (medicinska sestra) za vrijeme rata pobjegla iz Sarajeva u Lukavicu kako bi radila u bolnici Kasindol gdje je njegovala one koji su pucali sa brda po Sarajevu i ubijali djecu i narod.
Samo da se zna: prevarantica Lovrić je proces protiv Božovića izgubila i prema presudi je obavezna isplatiti tuženome 22 hiljade KM! Toliko o "informacijama" za Klix, koji lopužu Lovrić uzimaju kao neki dokaz.
Klix, postajete neozbiljni! Ubacujete prevaranticu Lovrićku kao argument tekstu. Krajnje infantilno, gubite kredibilitet. Lovrićka je izbačena iz Antikorupcijske lige, tražila je politički azil u Njemačkoj, pa se zbog svojih manipulacija morala vratiti.
Lovrićka je dugo vremena bila desna ruka tog Božovića . Kako se hemijska tehničarka zaposlila na poslovima administrativnog radnika - namjestenika u državnoj instituciji? Zaključak donesite sami ;
Taj Božović pravomocno oslobođen od optužbi te Lovrićke za mobing, a i pravomocno oslobođen po njenoj krivičnoj prijavi za zloupotrebu službenog položaja tj nesavjestan rad u službi .bas mi nije jasno kako se mogu neprovjerene informacije plasirati .Boga mi Bozović ima dobar osnov za tužbu za klevetu , a 10 puta treba provjeriti sta Lovrićka kaže jer je lažljivica
Uzmite Konakovića, od danas nema obaveza kod nas.
@gooUser1575223778 Guten Abend Irina! Was machst du wieder in Sarajevo?
jos jedan napad nozem u Parisu
Viđi vuđi ovih sokolova, ja jadni srpski narode,,.!
Ko će više pofatati te vaše kombinacije.