Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubistvo iz nerada.
Bosna se davnih dana pobrinula za koronu zatvorila i uništila je fabrike prije 20 godina!
Pay BILL to pass the GATES
Čuj 3700 ljudi umrlo podlijednja 3mj de malo odvadi
Ako “građanima” to ne smeta.....
Nedajte pare za vakcine. Mora se od nečeg i umrijet. Ja je necu nikad primit. Ko je hebe
Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...
Tegeltija je najgori ministar u istoriji BiH. Njegov zadataj u VM jeste da sve razvodni, da sve prepusti entitetima, da rasteze, odugovlaci, podvaljuje, spinuje sve sto je zajednicko.
Realno u BiH kao da i ne postoje ljudi, generalno 100%
Da li iko prati desvanja oko Mustafe Alajmovica? Je li moguce da je neko uspio ovako i u ovoj mjeri izmanipulisati toliki narod? Cini se da se radi o stotinama hiljada maraka.
Jeli ono sutra ističe rok Vučićevim vakcinama.
Ma, Biserka, ministrica spolnih poslova će nabaviti vakcine, dok trepneš! To je bar lako. Naravno, one za siromašne zemlje.
uhljebi koji ama bas nista ne rade vm...
Gospodine Acimovicu sa čim se može podvaliti V M sem povecanje plata j kupovinom auta. Sve ostalo je protiv ništa za dobro BiH
Ko da su vakcine bitne? Građani? Ma dajte... Oni su opravdali svoje ekzistiranje. Uzimali su se krediti, zapošljavali stranački kadrovi, kupovali automobili! Za sve ove silne godine sta su to drugacije radili i uradili ?
eto nismo znali. debakl traje decenijama