Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja ti oni ti to ne razumiju, njima je vrhunac da su zaposlili svoje po javnim institucijama ili neku drugu budžetsku muzaru. Njima je to privreda, podigni kredit isplati plate.
DA ONI SAMI SEBI SKRATE PRIHODE??? HOCE, AL KAD OVAJ NAROD NA BUDE SLOZAN, MEDJUTIM KOLIKO SU MEDJULJUDSKI ODNOSI NARUSENI, SUMNJAM DA CE NAM U SKORIJE VRIJEME BIT BOLJE!
BiH mora otpustiti politicare. U zemlji vlada bezakonje - bez vlasti ce bar troskovi biti manji. Jel cemo na ulice ili da idem da trazim placene snajperiste da ociste zemlju od govana? Bice jeftinije ako uzmem sam da to odradim. Ali opet kazem kakav narod takva vlast-zasluzili smo.
Klixon objasnio CAO
Draga si moja Anabela, pa kud nam jadna to prije ne reče... Što ti je rijet kad žena zna. Nađe kvar od prve.
Zaista mi ovi stranci postaju smiješni jer nam već dvi9je decenije istu priču prodaju, eto treba smanjiti administraciju tj. javnu potrošnju. Pa zašto onda našim političarima odobravate kredite iz Svjetske Banke i MMFa?????? Pa ti krediti i pospješuju javnu potrošnju! Da im ne dajete kredite davno bi se već bankrotiralo i krenulo u reforme. Ali ne, vama više odgovara da se ovaj jadni narod zaduži i da se uvuće u dužničko ropstvo.
Neka nama nasih kantonalnih ministara.Sta bi bez njih?
Ma ajde ... Jesi li to naučila na Univerzitetu u Travniku ??? Ili Kiseljaku ??? Ma frapiran sam mudrošću. Dodao bih još da trebamo prestati krasti i pljačkat i prepisivat u školama. A mogli bi i izmislit IPhone 8. To bi isto trebalo. A trebali bi i vodu izvozit. Tu imamo šansu. A možda bi još trebali počet hranu proizvodit. A šta kažete da pravimo mikro-čipove....???
Sta je to "radno mjesto" ??
Svjetska Banka je osnovna institucija Novog Svjetskog Poretka i kao takvoj joj i vise nego odgovara da se "jedna zemlja Bosna" zaduzuje i ne proizvodi. Da im to nije u interesu davno bi postavili na vlast one koji bi radili "po njihovom". Daleko vece drzave i drzavnici su sruseni jer su se protivili interesima Amerike i americkih korporacija. I na kraju, Svjetska Banka nije ni blizu "Svjetska" vec Americka. Amerika ima pravo "veta" na sve njene odluke a sva kreditiranja se vrse iz Americkih Fed Rezervi odnosno iz "have".
NEMOJ S*AT DA MORA! JAKO SU PAMETNI OVI IZ EU! PLACENI SU SAMODA NAM GOVORE STA MORAMO! ZNAMO TO I SAMI!
ma ne s e r i t e vise svi, trebamo ovo trebamo ono...
bilo sto.ci premalo dzami.ja i crka.va a previse fabrika i zadruga sad uzivaju, a tek sto ce uzivati :)
@prorok Pa placa najvecu cijenu jer ima najgluplje stanovnike u regionu.Sve se zemlje u regionu okrenule razvoju i ulasku u EU a ovdje je vrh mahalanje.Politicar opsuje i kupis socijalni mir sljedecih mjesec dana dok oni grabe i sakom i kapom.Kad malo saberem nije mi ni zao ovog naroda jer je pokvaren i naopak.Samo gleda kako se svom nogu poturiti.O nekoj slozi medju narodima smjesno je i pricati pa onda nek se glodju i propadaju.
E moja Anabela... Nemate vi pojma kako pokrast jedan narod.. Rotchildi i Rockefelleri su mala maca za nase Tihice, Dodike, Izetbegovice, Lagumdzije, Covice i ostalu skvadru Nema nama spasa
I sada će BiH platiti najveću cijenu recesije u regionu, kao što je platila i cijenu raspada Jugoslavije.