Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret stari prdez, izdajnik, fuj !
Stara mrcina Fikret. Sta ce on, samo mlati praznu slamu zajedno sa onom svojom kcerkom .
Zaratili S.rbi i H.rvati,a m.uslimani cas na jednoj cas na drugoj strani.A onda zaratili m.uslimani i m.uslimani,i to bratski.Ne stvori se S.rbinu veci neprijatelj od S.rbina p.oturice.Fikreta za presjednika kao sto su klicali Cedu za presjednika
Čega ba obnova ... Jel ovo provala il on to ozbiljno ... Kakav idiot..
vecina na forumu su otkaceni.pusti covjeka da proba da radi.odlezao je kaznu.sto ne pisete o zlocincuma koji nisu odlezali i koji su sada u raznim vladama i oni su vam dobri.bolje je cuti njega nego 6-mjesecno laprdanje oko sejdic-finci koje nema nikakve osim simbolicne vaznosti i ako se i ne promjeni nikom nista kao i kod mase vaznijih stvari kojenisu donesene
Fikret Abdic je veliki izdajnik svog naroda to jeste tacno ali dok je on bio na vlasti u krajni su svi ljudi bili zaposleni ali apsolutno svi.
U paklu gorio aBd
FIkret Abdića je pobijedio na prvim izborima u BIH ispred muslimsnskog naroda , a onda je Alija uz pomoć terorističkih jedinica Zelenih beretki i patriotske lige izvršio državni udar i preuzeo vlast . Mnogo bi bolje bilo da se poštovala volja građana .
Tipični posrbica: 24/7 na forumu, mjenja nikove i misli da je pametan/na a svi mi glypi. U šta ti život prodje...
Fikret Abdić, domaći izdajnik kao i Karadžić, Dodik itd. Ali mi Bošnje smo svjesni svog 1000god. identiteta da bi nas jedan \'Babo\' isprao. Nismo kao Bosanski Srbi čiji je dientitet star 70tak godina, od kada ih je isprao Ilija Garašanin, Srbijanski plaćenik..
aljo je vratio dusu i bit bosnjackom narodu a ne oni sto su gazili kao fikret po tom narodu skupa sa bijanom plavsic i ostalim koljacima
Neznam kako je planirao podici ponovo Agrokomerc ako ponovo misli mjenicama bez pokrica onda je bolje da nista ne pokusava
Kazu u onoj drzavi gdje se islo na goli otok a da ne znas sta si skrivio, Fikret kao pobjedio na sudu i dokazao da je nevin. Prdek. Fikret Abdic je projekat KOSa koji je iznjedrio plodove raskola, razjedinjenosti i krvoprolica u bastionu muslimanskih snaga cazinkoj krajini. Drugim sistemom cazinsku krajinu nije bilo moguce razbiti osim preko ubacenih elemenata. Projekt fikreta obdica je maestralno izveden. Fikret je prikazan kao mesija, spasioc siromasnog kraja, usput su unistili pozderce, mocnu porodicu koja je KOSu i srpskim hegemonistima stajala na putu. Nakon sudskog procesa u dnevnoj i sedmicnoj stampi fikret je prikazivan kao narodni covjek, jedan od njih, njihov spasioc i narodni vodja. Tako je taj ucjenjeni agent KOSa postao ikona u ocima nepismenih bosnajackih seljaka. U danom momentu Fikret ej pokazao svoju lojalnost otovrenim sukobom i zlocinima nad onima koji nisu podrzavali ideju razbijanja bosne.
Za ove sto pisu da je Abdic izdajnik imam samo jedno pitanje ... Po cemu je to Abdic izdajnik a Alija Izetbegovic nije ??? Da li je Daytonska izdaja i legalizacija RS-a, unistenje Ustava RBiH i razbijanje Bosnjaka na 10 Kantona manja izdaja od stvaranja AP Zapadna Bosna ???
Mozda ce opet Sulju Tihica zaposliti da kucka na masini :-)
Realnost ništa ti ne kontaš!!!Bitniji su ti profiteri, ratni zločinci i pseudopatrioti, koji su izazvali rat(zločinac Izetbegović i ekipa); od pravih intelektualaca koji razmišljaju o ekonomiji i boljem životu!!
BRAVO kliks poceli ste reklamirati IZDAJNIKE RUSIOCE DRZAVE jel vas stid ZRTAVA