Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i konju bi rep iščupali!
kakav kreten
nemoze nista kod nas da traje, sve stoka unisti
'ako' je prosao kroz naplatnu rampu. kad se ukljucujes na cestu iz sarajeva nema rampe. sumnjam da bi prosao kroz rampu da je probao ali nije ni to iskljuceno.
vijest koja pokvari dan
Nije zvaka za seljaka
a gdje su slike? pa nije na nepalu nesreća, mrsko vam do rajlovca otići.
guzva u rajlovcu :O)
Morel proc. Ma more. Ma ne mere kažem ti. Ma more bolan. Ama ne mere. E saš vidit da more.
kakva smo bagra dobro je i trajalo čudo do sada nismo sve slupali
A prošli put je Miško vozio 3 kilometra vezanih očiju.
Koji specijalac yebo te . . . Vozit kamion i na njemu teret u najmanju ruku neuobičajenih gabarita, zanemarit tu činjenicu i uništit , opet yebo te, ni manje ni više nego D V A tunela .. ....???!!!!!!!!!!!!!!! Ovome doživotno oduzet vozačku dozvolu i pogledat da li će mu Giniss štogod priznati za ovaj REKORD ...????
A jeste vi meni lutke mpje debili,pa sta ste napali covjeka sta znate kako je bilo,ako je prosao naplatnu kucicu a nista nije srusio jeb ga tunel je 3 puta siri od toga...y
kakav je to autoput i tunel ako ne moze kamion proci normalno!?
samo me zanima sta ce biti sutra kad se ako se cjelokupna trasa napravi! Od 24 sata par 10 ce promet biti obustavljen, jer je neka naša vozacina nesto shebala na putu! definitivno smo samo za makadama
Zar vangabaritno vozilo nema u pratnju???
a mislio da moze proc... :/
Koji smo mi debili, I kamen bi pokvarili?!
...nidje vako ko u Bosni nejma...
bosna u odnosu na evropu jedino prednjaci u broju BILMEZA