Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno, sad će svi malinari odustati od malina sljedeće godine. I vratiti se tome da ne rade ništa. Jer je to kao bolje. Nekad je dovoljno biti i na pozitivnoj nuli.
Ako hoces da nesto upropastis das taj resor ministru iz sda i on to za pola mandata. Kako je krenulo na kraju ce poljoprivrednici davat drzavi poticaje umjesto obratno.
trebala bi drzava umjesto da daje feninga subvencije sufinansirati nabavku hladnjača i sistema za preradu........ dodjeliti isto AS Jelah i naći još nekog proizvođača iz reda hrvatskog naroda i eto uticaja države ne privredu.... Lupanje love u subvencije znači lupanje love u depove preprodavača što je idiotski - ja ne bih ni feninga dao za to, a onog ko to predloži bi objesio. Eto Vam od BOŠNJAKA prijedlog pa vi izvažite imal pameti kod Bošnjaka.
@HM 2011 skontajte trosak i rad oko maline. ako ne znas ima internet. sto bi dali asu da zaradjuje 5 puta vise od onoga koji se slomi oko maline.
A SDA kriminalna stranka 100%
Nemoj mene ja nisam Halal
--- zahvaljujući Dediću samo svinjari nisu ugroženi Eh svainja svinji oči ne vadi !
ova A SDA gora od matice mislim na SDA a joj sad sam zbunjen,, ko je ko????
To je vrijeđanje na nacionalnoj i vrsnoj osnovi!
Ako 1,3 km treba za proizvodnju jednog kilograma cijena od 2,do 2,5 km je i vise nego dobra zarada po kilogramu.Ne znam koja je njihova racunica kad kazu onda da sve ispod 3,5km nemaju zarade
Šemsudin, ahahhahahahahahaha kakvo ime hahahahahahahahahah
A sta imate vi protiv svinja?