Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slogan SDA " U jednistvu je snaga!" Slogan ASDA " A u jedinstvu je snaga!" 😀😀😀😀
@AragonSorab Pa Bosnjaci nisu nacisti
dokle sa ovim idiotizmima sda asda bsda csda...
ovdje ti drzavu vode Incko i Wigemark , ne znam sto imamo parlamentarce da samo klimaju glavama. i unustili su je i pravno normativno po kafanama organizujuci sastanke
Ovi nasi politicari su odraz volje stranaca. Ovi nasi klimaju glavama na sve inicijative, onda nas narod ospe paljbu po politicarima. Onda stranci spomenu neke napretke prema EU i opet sve nanovo. Donosenje stetnih zakona, zaduzivanje da se plati administracija, gdje jedna Njemacka nebi mogla da ovoliku administraciju nahrani. Problem su takodjer napravili kada su ove sa kupljenim diplomama pozaposljavali u javna preduzeca j institucije, haj da su slosobni, nego su i neposmeni.
Rektalno probijanje po dubini...
Da, norod zno.
Ovo je najgora stranka u drzavi jebale vas medjusobne podjele.
Koji narod majku vam vise, kad sve izbore namjestate, pa vi mislite da cete ovako moci uvijek, e pa nece moci, dok nekome ne pukne film pa vam svima hebe mamicu.Dosta je i vas vise.
ASDA i SDA borba za stolice oo istog stola
Taman kad pomislis moze li gore.....moze!
Oko 25% BiH ovaca
Nikad vise necete dobiti glas od mene tamam da mije otac premijer
Malo sam zbunjen, jesu li i ovo neki disidenti unutar jedinstvene SDA u kojoj je snaga ili su bivši disidenti ?
imal sta mlado na belegiju
Ovi su izgleda oni koji su rođeni u SDA...-.-
I koja je to konkretno razlika imedju ovih mladomuslimana i onih na vlasti?
A-SDA - krkanskija verzija SDA, koliko god nevjerovatno zvučalo da to može postojati.