Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zavrsio karijeru ako se navodi optuznice pokazu kao tacni!??!....treba on u tom slucaju da zavrsi svoj bijedni zivot, i to jaaaako sporom i jaaaako bolnom smrću.
Presumpcija nevinosti vazi do pravomocne sudske presude. A da li je kriv ili ne, utvrditi ce se u nakon provedenog postupka (u skladu sa zakonom).
prestanite glumiti lazne moraliste...kad je muhamed ozenio mdevetogodisnju ajsu svi arapi su krenuli za njim.....uostalom ceric nekoliko puta izjavio da su to kulturoloski obicaji kod bosnjaka.....a svima je jasno mada je kod bosnjaka zid cutanja o tome da hodze uglavnom razdjevice sve djevojcice....ne radi on to sto voli...to mu posao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
guzite djevojcice sram vas bilo
A ja mislio da ve ga SDA staviti za direktora osnovne skole.
A ja mislio da ve ga SDA staviti za direktora osnovne skole.
A ja mislio da ve ga SDA staviti za direktora osnovne skole.
A ja mislio da ve ga SDA staviti za direktora osnovne skole.
Samo će preći u SDA. Oni vole takve. K'o Sadik.
Ma zavrsice ko kod Ahmetovica😂
Vecina vas iz SDA i ASDA ste isti... i vi svjesno svakodnevno silujete narod svaki dan... a ovog nebih ubio nego patio 5 godina... pa onda objesio...
Je*es drzavu ako ce samo izgubiti politicku karijeru. Poserem mu se na tu karijeru. Na robiju ga treba poslati i uvesti u evidenciju registrovanih pedofila.