Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebite se vi svi u pizdu mateinu! bez Srbije bi od vas postojalo samo jos govno! vidi propalu bosnu i hrvatsku! srbija do tokia!
Sto su nam cete hrabre,pa supci jedni nema vas nigdje ,nemate vise Kosovo ,a uskoro ni C.Goru necete imati .Djaba sve kad vi volite gubiti,samo sto to necete da priznate.SVI STE OTISLI U 100 PICKI MATERINA GDJE VAM JE MJESTO, jesmo li se RAZUMELI ? Mater vam smrdljivu,otkad vas nema GRADOVI MIRISU,a sad mars na pranje.
CETE kao i uvijek veliki sanjari,jao sta ce biti kad se probudite.A ti mali pedercicu ja sam redovno u Doboju hoces da ti se javim,nemoj molim te prijetiti vise sav sam se prepao.Ja imam jedan prijedlog da se organizira izbor NAJRUZNIJEG MISTERA (pardon PECINARA) ne moram govoriti ko bi bio izabran.Istina je da se ovakve RUGOBE samo jednom mogu roditi,pogotovo ovaj sto ne zna da postoji sisanje,jebo mater svoju smrdljivu i cupavu.Pa taj se nikad nije okupo,fuj mater mu cupavu jebem.
OOOO TURCI!!DA NEMA SRBA VI NEBI POSTOJILI NAJEBEM SE VAM BALIJSKE MAJKE!!!DZAMIJA NECE BIT NIKAD U SLOVENIJI!!!
JEBEM VAM MATER BALIJSKU DODZITE U DOBOJH PA DA VAM JEBEMO MATER!!!!CRVENA ZVEZDA 4EVER
e moji glupi bosnci (balije) po bre glupi ste bre ko kurac pa zar mislite da ce evropa da dozvoli muslimansku drzavu u svom sastavu.tzazmurece mesec dana i pustiti da potamanimo gamad muslimansku majku vam jebem
sigurno nismo nastali ni od jednog hrvata ni srbina, vec od bogumila, svidjalo vam se nesvidjalo i onako su vas turci jebali 550 godina....bila je tu i turska hrvatska i turska srbija ali kako god SERE SRBIN NA PO KRSTA JEDE GOVNA SA TRI PRTSA
POZDRAV SVIM SRBIMA SVETA I NARAVNO POZDRAV SVIM BALIJAMA U SREBRENICI AKO VAS JOS IMA. ZAPAMTICE TE VI RASU I MLADICA JOS BOLJE TO NIJE BILO SVE.
BRACO SRBI NEDAJMO NASE HEROJE SVAKI SRBIN JE RADOVAN KARADZIC SVAKI SRBIN JE RATKO MLADIC
"Bosanci su najplemenitiji narod na balkanu i nije cudo sto nas neki mrznjom zavedeni nacionalisti zele da uniste." ------------------- zar i narod "bosanci" postoji? daj odlucite se vec jednom kako se zovete, bosanci, bosnjaci, sta? do rata ste bili muslmani... a posto ne znam nista o toj prvoj drzavi na balkanu poslije dubrovacke, mohikanac, ajde me malo pouci, koja je to, kad je nastala i ostalo.. moze? i kakvu smo mi to obicaje i kulturu kopirali od bosne?!? dok su se u Srbiji gradile raskosne gradjevine u vizantijskom stilu, sta se ovdje gradilo? nista! dok nisu dosli turci! ili grijesim?...
Vidim Mesha vas je kao izprovocirao sa nekom "cinjenicom" iz povijesti. Od tolike povijesti vi srbi znate samo kosovski boj i to vam jos uvijek muti misli pa nemozete da shvatite da ste izgubili i taj boj i sve druge sto ste vodili. Prolistajte malo te knjige pa se posjetite koja je prva drzava bila na balkanu osim dubrovacke republike. Bosanci su najplemenitiji narod na balkanu i nije cudo sto nas neki mrznjom zavedeni nacionalisti zele da uniste. Cinjenica je da sve sto je valjalo u bivsoj Yu krenulo je iz Sarajeva iz srca Bih i vi srbi ste uvijek kopirali i otimali Bosanske obicaje i kulturu i svaki put Mesha kad pravis komentare o muslimanima i bosancima sjeti se da MI BOSANCI NEZELIMO NISTA VASE, VI SRBI OTIMATE NASE.
pofatajte sve zlocince, a znate ih svi.
jebem vam mater svim srbima jebem vam sve sveto jebo vas ona mama koja vas je rodila
pardon, lojalnost novoj vjeri
nazalost, tony, surova istina je to da ste svi vi muslimani (boshnjaci?!?) nekad bili srbi ili hrvati. izrodi su obicno najekstremniji, da bi dokazali svoju ancionalnost novoj vjeri.