Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno, dok smo bili mladji planinari isli smo bar 3-4 puta godisnje iz Sarajeva na bijambare. E, ove godine i to uskoro, past ce dogovor za Bijambare da one sare raje sto je ostala iniciram za posjetu. Super ideja, odmah se fatam telefona. A ti Ante. Josipovicu, govori u svoje ime a nikako u ime gradjana BiH.
posjetio sam ovo prekrasno mjesto , i mogu svakome preporuciti da ode, da pogleda i da pojede dobar grah u predivnoj prirodi nase drzave
niko ovde nije ni cuo za bijambare----------a sumnjam da za bijambare zna 1%ljudi koji zive u bosni