Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi su gradovi pretrpani,seljaci su napustili njive,livade i pasnjake da zjape i sisli u gradove a ono sto je ostalo malo ih je koji obradjuju i bave se stocarstvom.Svi nam mladi hoce da studiraju,inteligentni i glupi su izjednaceni.Svi clanovi porodica pojedinacno koriste mob.telefone,auto ima skoro svaka kuca (stan).Droga,alkohol,cigare to je glavni trend.Namjestaji se mijenjaju po europskom stilu,tu su plazme,masine za pranje sudja,vesmasine najnoviji modeli...mamice ne peru pelene bebama bolji je pampers itd.itd...Nigdje nije ko u Bosni niko nista neradi a zive europski.
Ne moze sreco ko god hoce, imaju kriteriji, testovi, provjere, ne moze svaka shusha dole da radi, malo se bolje informisi.
kakav poso trazit ,sta ce im pogledajte oko sebe u sarajevo auta obuca puni kafici ,bolji standard,nego na zapadu
Naci ce posao jedino ako su se u medjuvremenu uclanili u neko od naci stranaka i ako su se svrstali u neki od torova, pri tome moraju imati rodbinske veze i moraju biti ljudi bez stava i bez misljenja a pozeljno je i sa sto manje znanja ...
prava istina je da nas svijet(vecina na balkanu nece da radi,trazi poso a boga moli da ga ne nadje eno u afganistan se moze otic,ko god hoce,nema plate ispod 20.ooo godisnje,sto je 20.ooo put bolje od APSOLUTNE NULE I KUKNJAVE.
hahaha, da da feromoni ...dobar si !
feromoni prijatelju....feromoni
Evo ovu u crvenoj bluzi bih odmah zaposlio,nek mi se javi,placanje u naturi! :)
ja se najviše palim na svoje hrvatice i srpkinje...kad joj pomirišem guzzicu a ona neoprana samo malo trljnula kad je s r a l a ...mmmm kako uzbuđujeće miriše....
ne znam sto se vi srbi palite na ove zamotane ko sarme...ko zna kako je se uscuju ispod....ja je ne bi strujom tak\'o... jel vam to turski gen radi?
ovu seku u crljenom nama primam ako ona mene primi :)
a kako bi naši genocidaši kad bi našli posao po cijeli dan visili ovdje na ovom portalu? ko bi onda ostavljao mudre inteligentne i onako analitične komentare ???
Kako kontroverzielno. \"Istraživanje o povjerenju u institucije je pokazalo da 26 posto Hrvata i 35 posto Srba vjeruje svojim vladama\". Ali svejedno glasaju za, maltene, iste ljude na izborima.
....na izgradnji svoje najnovije vile
Naci ce im Brko Brkan posao.