Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaže neko mile los,pa boljeg političara u rs bosnje nisu mogli poželjeti. živio ti mile 100 godina da razjebes čitav rs
Izgleda Srbi počeli kontati. 😮
e sad kad vam mile lupi jedan referendum....
kad odu do Tomasice polozit cvijece i odat pocast nevinim zrtvama solidarisacu se sa njihovim problemima ovako me stoli bojko za genocidne rudare
Učestale nešto ove šetnje . . . Ili je ljudima dogodilo do nokata ili baš svi žele popit krišku rakiju s Milokradom Dudukom ... ???
Sta reci, u Dodiklandu uvijek neko sranje...
Banja Luci ne Banjoj Luci .
banjaluci ili banjoj luci.
glasovali ste za Krmka pa se vratili urupe. Što je sad?
Eto jos jedan od razloga zašto je rat bio kod nas. Šta još treba da uzmu od silnih firmi da bi skontali. Kad i zadnju mrvu iscijede iz BiH i ne samo BiH nego cijele bivše Jugoslavije, ostaće vam samo bogomolje i mržnja da se koljete. Živi bili pa vidjeli. U zdravlje.
Sad ce milojko odrzati koncert😂
A zašto štrajk? Imate svoju genocidnu tvorevinu, zar vam nije dosta?
Sviranje quuurcu, kad su glasali za Dodika, onda nisu tako mislili. Njemci su strahovito platili cijenu pogresnog izbora za Hitlera na izborima. I vi cete, samo ce te ostati bez posla. Opet, neka je samo ziva glava.
Mittal i onako treba istjerat iz BiH, a radnike prekvalifikovati. Pa neka zagadjuju London i Indiju preko svake mjere.
@Roin U sta ces ih oprekvalifikovat bgt? Sve potencijalne ulagace SDA je otjerala reketom za placeve.Ok slazem se da i cige treba otjerat ali prvo treba zaposliti 2000 ljudi iz Zenice i namiriti cifru prema izvozu jer ipak je Mital najveci BIH izvoznik :) Mislim da samo treba sav novac za ekologiju koju uplacuje Mital Bih da ide u Zenicu da se taj grad i okolica sto vise posumljaca a ne da lova ide u Mostar ili Sarajevo kao sto ide.
.... i rudarki... ili rudarica?! ;)
U narodu su rudarke poznate kao cizme, koliko znam. :)
@WilliamCostigan eh, nisam to znala....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A kod nas niko ne protestvuje...izgleda da je narod zadovoljan.
A koalicija bez krzna?
Sad ce opet na rakiju jednu i svak svojoj kući.