Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se kakva bagra zivi u nasoj domovini. Ma ne nisi ti srbin ni hrvat ni bosnjak, vi ste besposlena bagra koja ne zna sta ce sa sobom nego na ovaj nacin iskazujete NEzadovoljstvo. A sarajevoX je gori od vas jer dopustava vase glupe komentare!!!
ma bravo,nagradite ih jos !
Neka, neka daju i treba, samo me zanima dokad SARAJEVO treba da se dokazuje, hoće li ona sirovina DODIK ikada dati za obnovu na stotine porušenih dzamija u manjem i retrogradnijem entitetu? A ti realista, crkni od muke što nisi SARAJEVSKI MAHALAŠ, neko mora biti i PAPAK, tako ti je to!!!
Hajde Sarajevski mahalasi ne sramotite se .Tolika suma koju vasa opstina izdvaja nije dovoljna ni za dobru zadusnicku sarmu,a ne za obnovu spomenika kulture.
Niš protiv,sve uredu,samo bih da pitam koliko su Sorebi dali para za sopstvenu crkvu koju su rušili granatama sa okolnih brda 3,5 godina,samo pitam,niš drugo.?
cudno... Pa RS je samo Srpska a Fbih je svacija i nicija....
http://raffa991.ra.funpi c.de/lol/
5.000 KM?? E jesu se prekinuli...al hajd bilo je krajnje vrijeme da se renovira:) Vi sa negativnim komentarima kako vas nije stid da pisete tako i svetinji,jedan je Bog..na kraju krajeva ja nisam pravoslavka..al bili su moji preci:) a i vasi bgm..htjeli vi to priznati ili ne...tako vam je:) pozz svim dobrim ljudima:))
Izmje.stit taj sak.ralni obje.kat iz s.mrd.ljivog Teh.erana...
I OPET RECITE DA BOSNJACI NISU MERHAMETLI NAROD
a da umjesto sto malo-malo ulazete u obnovu crkve zaposlite kojeg srbina iz sarajeva?
E moji zaostali Srbi iz Sarajeva sto se spustate na Poturicko uze. Bolje bi vam bilo da ste se obratili Srpskoj dijaspori iz Sarajeva a nje ima 140.000 da daju svoj prilog da se ta stara Srpska svetinja izmjesti u Srpsko Sarajevo i da se ne dozvoli da je Srpski izrodi takozvani Bosnjaci zapisavaju,znajuci da je nekada davno ta svetinja i njima pripadala.
pa bolje da se napravi javni WC umjesto spomenute gradjevine, svakako slicne stvari se obavljaju u istim
jesu se trznuli ~~~~~ (;@;).*.(;@;).**. ~~~~~ `~´ * ~ `~\'.´~ ~,____*:( ;@;)*(;@;).*;\'___, ~ \\___\\,*`.\';:( ;@;),*;,*/___/ ~~~~ ,___\\*:;:;`.\'*/___, ~~~~ \\___\\,\\\\|//,/___/ ~~~~~~,—.\\\\|,/,—, ~~~~~~(_ -}.(_){-_ ) ~~~~~~.\'—\' /|\\ `—\' ~.~~~~~ / /|||\\ \\ ~~~~~~~~~ evo i od mene buketic