Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Turci,a vi srbi crknite od muke....
JOOOJ VASE SRECE..NA TURSKOM BRODU,POD POLUMESECOM! AHAHHAHAA PA TO MORATE OVEKOVECITI U SLICI I RECI! NEKIM HVALOSPEVOM?
sta tu ima lose sto turci pomazu bosni?? pa vi srbi biste umrli za ruse koji vas j..u ni dva posto a opet mi se tu nesto bratimite!!!
Sta bi mi da nam nije Turske ?
@Kjafir problem srba je taj što su oni direktni potomci turskih osvajača jer ka su turci bili na ovim prostorima današnji muslimani su prihvatili vjeru i nisu ih dirali a srbi su se 500 godina opirali i ovih ih konstantno karali i oravili male turke...tako kad pogledaš malo, pogotovo dolje jug srbije niš itd..to su sve pravi turci..tamni, maleni, one face kao kod onura i ekipe. a bosanski muslimani uglavnom plavi, visoki, korpulentni, pravi slaveni :)))) otud dolazi njaveća frustracija u istoriji srpskog naroda.... pozdrav srboturcima
@KJAFIR OBRAZUJ SE MALO, BRDJANE!
E cuj Zdrale, pa u Libiji!!??